13620h vardı. 5 6 noktalama yaptım.hocam bende laptopta kullanacağım nasıl uyguladınız
13620h vardı. 5 6 noktalama yaptım.hocam bende laptopta kullanacağım nasıl uyguladınız
evet ihtimale karşı teknobiyotik satıcılıyı koydumSahte olduğuna net eminim. Satıcı amazon.com.tr değilse almayın amazondan
Satıcı Artic TR Distribütörü yalnız.Sahte olduğuna net eminim. Satıcı amazon.com.tr değilse almayın amazondan
Gemalmaz Bilgisayar mı distribütörSatıcı Artic TR Distribütörü yalnız.
Diğer satıcıyı bilmiyorum Teknobiyotik hariç bir satıcı çıkarsa ondan almayın, okuyan varsa uyarayım.Gemalmaz Bilgisayar mı distribütör
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Teknobiyotik ise alınabilir ama o distribütör idi sanrısam
10 lira verilip teknobiyotik tercih edilmeli ya daha garantiGemalmaz Bilgisayar mı distribütör
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Teknobiyotik ise alınabilir ama o distribütör idi sanrısam
Laptopta nokta koymayın, boşluk kalmayacak şekilde iyice yaymak lazım çipe masaüstü işlemcilerine benzemiyor uygulama şekli.13620h vardı. 5 6 noktalama yaptım.
Hayır Teknobiyotik Distribütor dendi ve ben de 10 tl fazla olarak onun linkine güncelledim.Satıcı Artic TR Distribütörü yalnız.
Aynen hocam her ihtimale karşı Teknobiyotik tercih edilmeli zaten fiyat farkı da yok.Diğer satıcıyı bilmiyorum Teknobiyotik hariç bir satıcı çıkarsa ondan almayın, okuyan varsa uyarayım.
mx6 dan çıtır iyi kıvamı hakkında bilgim yok bu fiyattan kesinlikle alınır.ARCTIC MX-7 (4 g) Termal Macun
Amazon'da güncel olarak 349 TL'den satılıyor. MX-4 fiyatına hatta MX-4ten bile çok daha ucuza satılıyor bence ihtiyacı olanlar kaçırmasın. Satıcı da Teknobiyotik.
Link: https://www.amazon.com.tr/dp/B0FT2XSPSN?psc=1&smid=A15SSGM7N6CCA&ref_=chk_typ_imgToDp
Üstüne bastırıp yedirmen lazım iyiceLaptopta nokta koymayın, boşluk kalmayacak şekilde iyice yaymak lazım çipe masaüstü işlemcilerine benzemiyor uygulama şekli.