Çözüldü✓ Manitayla Valo Oynatcak, Ucuz Laptop

Reaksiyon skoru
1
Manitaya alcam laptop berabwr valorant oyanayabilelim yeter başka oyun oynamaz zaten. Exelde biseyler yapcak. Şunu hazırlama canva falan kullanmak. alabileceğim en uygun fiyatli f/p laptop lazım tesekkurler

2. Elde monster abra A5 v17.2 satıyorum. Burdan bunu söylemek doğru mu bilmiyorum ama özelden yazarsanız fiyatta falan yardımcı olabilirim. Macbook aldım taksit ödemek için satacağım.

hocam sıfır doğru düzgün bir laptop almaya kalktığınızda en kötü ihtimalle 40-50k ları gözden çıkartmak zorunda kalıyorsunuz bana kalırsa 2.elden alın
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

20 ye vereceğim
hocam aynı laptop u 17k ya satıyorlar

ve pazarlık yaparsa belki 15-16k ya bile düşürebilir fiyatı

hocam sıfır doğru düzgün bir laptop almaya kalktığınızda en kötü ihtimalle 40-50k ları gözden çıkartmak zorunda kalıyorsunuz bana kalırsa 2.elden alın

hocam aynı laptop u 17k ya satıyorlar

ve pazarlık yaparsa belki 15-16k ya bile düşürebilir fiyatı
Valla oyleymis kusura bakmayın

laptop satmak her geçen gün daha da zorlaşıyor insanlar oyun oynamak değil iş için alıyor o yüzden genelde macbook alıyorlar bana kalırsa siz bu adama 16k da satın hem siz elinizden çıkartmış olursunuz hem adamda düzgün bir laptop almış olur

20kya Asus tuf 3050 ti veya 3060 bulabilirsin onlara bak.

16k her ikinizi de mutlu edecek fiyattır ama siz gene konuşursunuz kolay gelsin iyi akşamlar

20kya Asus tuf 3050 ti veya 3060 bulabilirsin onlara bak.
hocam attığım linklere bir bakın 2. elde 3050ti bulunabiliyor 17k ya
sıfırını bulmak mümkün değil 20k ya falan

16k her ikinizi de mutlu edecek fiyattır ama siz gene konuşursunuz kolay gelsin iyi akşamlar

hocam attığım linklere bir bakın 2. elde 3050ti bulunabiliyor 17k ya
sıfırını bulmak mümkün değil 20k ya falan
Bende ikinci el dedim zaten. Bu monsterler haddinden çok ısınıyor bu bütçede Asus tuf a15 3060 en mantıklısı.

Geri