🔥İndirim Raijintek Cratos 850w 80+ Gold Full Moduler Güç Kaynağı 5499 Tl

Mükemmel fiyat baya iyi PSU, B+ ve A segment arası bir PSU. Tavsiye ederim, kullanıyorum. Oldukça da sessiz. RX 9070 XT, RTX 5070 Ti ve RTX 5080 gibi güçlü kartları rahatlıkla besleyebilecek bir yapıda. Gözünüz kapalı alınır bu bütçede.

Bayadır takip ediyordum stoklarını , amazona gelmiş sitesine göre 500 TL ekstra indirimi ve peşine taksit fırsatı var ek olarak da amazon güvencesi var.Bu fiyat bandında daha iyisi yok cybenetics testinden geçmiş A tier bir psu.

https://www.teknobiyotik.com/raijin...aynagi-rj-0r30b00007.html?ref=akakce&v=1.90.6 Teknobiyotiğin kendi sitesinde atx 3.1 ve Gen 5.1 yazılmış.

Amazonda açıklamalarda ATX 3.0 ve Gen 5.0 yazıyor ona dikkat etmemişim doğrusunu teyit ettirin mutlaka.
Kronik fanı sıkıntılı tek eksisi o bende var tas gibi psu

Bayadır takip ediyordum stoklarını , amazona gelmiş sitesine göre 500 TL ekstra indirimi ve peşine taksit fırsatı var ek olarak da amazon güvencesi var.Bu fiyat bandında daha iyisi yok cybenetics testinden geçmiş A tier bir psu.

https://www.teknobiyotik.com/raijin...aynagi-rj-0r30b00007.html?ref=akakce&v=1.90.6 Teknobiyotiğin kendi sitesinde atx 3.1 ve Gen 5.1 yazılmış.

Amazonda açıklamalarda ATX 3.0 ve Gen 5.0 yazıyor ona dikkat etmemişim doğrusunu teyit ettirin mutlaka.
çök çök çök

Takabilirsin geriye dönük desteği var temelde ikisi aynı konnektör zaten, atx3.1`de soket yapısı değişmiyor sadece pinlerin uzunluğu ve kısalığı değişiyor.
dün kasa aldım lianli 217 inf artık cougar alma şansım yok bir tanede psu lazım alsam mı ki bunu bende 850w var yoksa 1000 mi alsam 2 tane 850 yerine 2. sistem kurucam.
sonradan gelen düzenleme.
ya gene türkçeyi unutmuş gibi yazdım. işin aslı sistemimde birtane msi mpg a850g var 2. sistemi kuruyorum ve bir psu daha lazım acaba 1000w mı alsam bunun yerine 2 tane 850w sahibi olursam biri teklediği yetmediği zaman başka birtane almak zorunda kalırım.

dayıyı tanımam ilk defa gördüm ama ciğerini falan sökmüş
370k abonesi var ciddiye alınacak bir adam gibi duruyor.

Son düzenleme:
Evt alırken bende bilmiyodum iç kopanetlere bakıyım derken fana bakmadık ;) geldiginde sonra bostayken fan boyle bi iki sn kendi fulleyip normal hızına donuyor sonra arastırınca kronik oldugunu gordum
Evet onu bi kaç kişiden daha duydum. Bostayken yapıyormuş ama hiç video kayıt falan olmadığından ciddiye almamıştım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Evet onu bi kaç kişiden daha duydum. Bostayken yapıyormuş ama hiç video kayıt falan olmadığından ciddiye almamıştım.
dayıyı tanımam ilk defa gördüm ama ciğerini falan sökmüş
370k abonesi var ciddiye alınacak bir adam gibi duruyor.
Seviyorum bu adamı ya çok güzel konuşuyor sağolsun

2 tane 850w sahibi olursam biri teklediği yetmediği zaman başka birtane almak zorunda kalırım.
Sistem Özellikleri ve kullanım amacın önemli. Oyuncu bilgisayarı toplayacaksan 850W uzun yıllar yetecektir. 1000W yerine sessiz 850W tercih ederim.

Sistem Özellikleri ve kullanım amacın önemli. Oyuncu bilgisayarı toplayacaksan 850W uzun yıllar yetecektir. 1000W yerine sessiz 850W tercih ederim.
daha az yükte çalışınca daha sessiz olmaz mı ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,057
Üyeler
196,882
Son üye
RedEye
Geri