Iem Kulaklık İçin Cloud 3 Dönüştürücüsü Olur Mu?

Realdrone

80+
Reaksiyon skoru
16
TANGZU Wan'er S.G II Type-C modelini alacağım ancak anakartımda Type-C yok. Şuan kulaklığım Cloud 3 Wireless. Onun 2.4 GHz adaptöründe böyle bir Type-C - USB A dönüştürücü var. Dönüştürücü almak yerine bunu kullansam sorun olur mu?

1778974774900.webp

TANGZU Wan'er S.G II Type-C modelini alacağım ancak anakartımda Type-C yok. Şuan kulaklığım Cloud 3 Wireless. Onun 2.4 GHz adaptöründe böyle bir Type-C - USB A dönüştürücü var. Dönüştürücü almak yerine bunu kullansam sorun olur mu?

Alıntıyı görüntüle
olmaması için bir sebep göremiyorum

Büyük ihtimalle sorun yaşarsın. Bu kulaklığa göre yapılmış bir şey, tam olarak dönüştürücü değil. Ayrıca çoğu IEM kulaklık içerisinde dönüştürücü ile geliyor. Ayrıca kendin de ₺300 falan dönüştürücü alabilirsin.

sorun yaşamazsın bu basit bir usb adaptörü ben de şuanda eski kulaklığımdan kalma type a type c kablosunu bilgisayarımda kullanıyorum. hatta araştırdım piyasada böyle bir kablo yok dahi type a male type c female olacak şekilde 1.5 metrelik bir kablo

Kulaklığım geldi ve aşırı memnunum ancak kablo kısa geldi. Uzatma kablosu almam gerekiyor. Bu kabloyu alıp şöyle yapma planım var.
IEM kulaklığın erkek ucunu bu uzatma kablosunun dişi kısmına, bu kablonun da erkek ucunu en üstteki adaptörün dişi kısmına takıp sonra da USB-A girişini anakarta taksam kalite kaybı yaşar mıyım? Araya iki farklı aparat girecek o yüzden tedirginim.
1779498367310.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,490
Üyeler
197,484
Son üye
ataxata
Geri