Hocam yatış için o ayar sorun yaratmazKarr Office Mostar bana daha çok hitap ediyor diğeri çok çocuk işi kaçıyor artık bana. Ekstra olarak 2. koltuğun o ekte eklediğim kısmı ağır kilolar için sıkıntı değil mi? Çok bilgim yok o yüzden soruyorum. Normalini bile kırıyorlar bu hali sıkıntı gibi hissettirdi > şeklinde olması falan
O da aynı şekilde 150kga kadar uzun süre Kullanıma uyuyor 175kga kadar denmiş bazı yerlerdeKarr Office Mostar bana daha çok hitap ediyor diğeri çok çocuk işi kaçıyor artık bana. Ekstra olarak 2. koltuğun o ekte eklediğim kısmı ağır kilolar için sıkıntı değil mi? Çok bilgim yok o yüzden soruyorum. Normalini bile kırıyorlar bu hali sıkıntı gibi hissettirdi > şeklinde olması falan
Bende de soru isareti var yalan yok karr officein de ayak malzemesi plastik orda da o soru isareti :/Karr Office Mostar bana daha çok hitap ediyor diğeri çok çocuk işi kaçıyor artık bana. Ekstra olarak 2. koltuğun o ekte eklediğim kısmı ağır kilolar için sıkıntı değil mi? Çok bilgim yok o yüzden soruyorum. Normalini bile kırıyorlar bu hali sıkıntı gibi hissettirdi > şeklinde olması falan
Yorumların ikiside bu gün ya canım sıkıldı şimdi bekliyorum bakalım 1 ay dolsunBende de soru isareti var yalan yok karr officein de ayak malzemesi plastik orda da o soru isareti :/
O modeli kullanan insan olmamasi cok zor durumda birakiyor ya
Edit: Hepsiburada da satisi yoktu yeni acmislar birkac gun once alan 1-2 insan olmus biride yine malzeme kalitesinden sikayet etmis.
Aynen cybeart modelleri de guzel sagolsun gamingen getiriyorda deri olmasi dusunduruyor beni. Kumas/file gibi cok esneyen seyler olmadigi icin dogal olarak catliyor, ekstradan da terletme riski var. Valla sendeyim ne yalan soyleyeyim sen al bi yorum yap direkt bende ona gore alicam.![]()
Cybeart Apex Series - Vintage Edition PU Deri Bel Destekli 4D Hafızalı Yastık Oyuncu Koltuğu - 5 Yıl Garanti
Uzun süreli oturma için uygundur. Yumuşak ve sert koltuk arasında mükemmel denge.www.gaming.gen.tr
![]()
Cybeart Apex NEO Series - Imperial Edition PU Deri Bel Destekli 4D Hafızalı Yastık Oyuncu Koltuğu - 5 Yıl Garanti
3D PU Elyaf Geliştirilmiş mukavemet, Esneme, Çizilme ve Aşınmaya dayanıklı. Uzun süreli oturma için uygundur.www.gaming.gen.tr
Ayrıca bu modellerle karşılaştırdım iyi yorumları var deri olması çok sorun yaratmaz rahat terleyen biri değilim
5 yıl garantisi ve 150kg taşıma kapasitesi varmış
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Yorumların ikiside bu gün ya canım sıkıldı şimdi bekliyorum bakalım 1 ay dolsun
Ya şuanda garanti iyi diyeceğim tek şey titanseat throne sabah 5.52de yazdım 10dk sonra cevap verdiler hafta sonu olmasına rağmen belli ki satış sonrası destek çok çok iyi özellik ve yorum olarak çok iyi dün kartımda limit olsa beast modeli gaming gecesinde 7.5a düştüAynen cybeart modelleri de guzel sagolsun gamingen getiriyorda deri olmasi dusunduruyor beni. Kumas/file gibi cok esneyen seyler olmadigi icin dogal olarak catliyor, ekstradan da terletme riski var. Valla sendeyim ne yalan soyleyeyim sen al bi yorum yap direkt bende ona gore alicam.
porto nasıl acaba bende onu merak ediyorum konuyu takip ederkenYa şuanda garanti iyi diyeceğim tek şey titanseat throne sabah 5.52de yazdım 10dk sonra cevap verdiler hafta sonu olmasına rağmen belli ki satış sonrası destek çok çok iyi özellik ve yorum olarak çok iyi dün kartımda limit olsa beast modeli gaming gecesinde 7.5a düştü
Mostarın yorumlarını takip edicem iyi değilse titanseat throne alırım
İyiyse alır dener sonucu yazarım
Hocam ben de cybeart apex ve karr office koltukları arasında gidip geliyorum mostar ve lizbon modellerine bakıyorum cybeart apex de çok cazip geliyor bir yandan oturma alanı çökme konusunda sağlam gibi duruyor ve bel desteği de var uzun süreli oturum için hangisi iyi olur bilmiyorum deri olmasını o kadar dert etmiyorumHocam alınıp denenebilir diğerlerine nazaran uygun fiyatlı
Deriyi bende dert etmiyorum ama her halükarda ömrü file ve kumaşa göre çok daha az yeni konu açtım titanseat throne-Karr mostar ve Lizbon arasında bekliyorumHocam ben de cybeart apex ve karr office koltukları arasında gidip geliyorum mostar ve lizbon modellerine bakıyorum cybeart apex de çok cazip geliyor bir yandan oturma alanı çökme konusunda sağlam gibi duruyor ve bel desteği de var uzun süreli oturum için hangisi iyi olur bilmiyorum deri olmasını o kadar dert etmiyorum
tamamdır hocam oradan konuyu takip o zamanDeriyi bende dert etmiyorum ama her halükarda ömrü file ve kumaşa göre çok daha az yeni konu açtım titanseat throne-Karr mostar ve Lizbon arasında bekliyorum