Vdsl Altyapıda Hangi Iss Kullanılmalı

PolatAlemdarr

80+ Silver
Reaksiyon skoru
661
Arkadaş Yeni eve geçti ama altyapı VDSL 75 Mbps üstünü desteklemiyor türk telekom kullanmak istemiyor
Türknet
Millenicom
Şoknet
Netspeed
Bu isslere bakıyoruz ama hangisi sorun çıkartmaz sadece Cs oynuyor

Arkadaş Yeni eve geçti ama altyapı VDSL 75 Mbps üstünü desteklemiyor türk telekom kullanmak istemiyor
Türknet
Millenicom
Şoknet
Netspeed
Neredeyse hepsi az bucuk aynı sadece sen kafana hangisi eserse ona geç. Bulundugun yerde hangi iss sana dahaviyi sonuç verir bu şans işi. Ben millenicom kullaniyorum 2 yildir pek bir sorun görmedim. Ama dediğim gibi şans işi biraz.

Türknet
Millenicom
Şoknet
Netspeed
VDSL= sorundur zaten sorunsuz olması çok şanslı olmayı gerektiriyor 😅

Sorunlara en hızlı ve düzgün çözüm sağlayabilen firmayı bulmak lazım. O konuda Millenicom kötü demişlerdi bana diğerlerini bilmiyorum. En iyisi Türk Telekom doğal olarak çünkü arızaları onun ekipleri çözüyor ama daha ucuz firmalarda da destek kalitesine dikkat ederek seçim yapabilirsiniz.

VDSL= sorundur zaten sorunsuz olması çok şanslı olmayı gerektiriyor 😅

Sorunlara en hızlı ve düzgün çözüm sağlayabilen firmayı bulmak lazım. O konuda Millenicom kötü demişlerdi bana diğerlerini bilmiyorum. En iyisi Türk Telekom doğal olarak çünkü arızaları onun ekipleri çözüyor ama daha ucuz firmalarda da destek kalitesine dikkat ederek seçim yapabilirsiniz.
Kabloları falan sıfırdan çektirdi elektrikciye

Türknet
Millenicom
Şoknet
Netspeed
bana en az sorun çıkaran kablonet oldu onuda routersız kullanmayın

Şoknet Kurulum Avantajına sahip ama önermem. İnternet akışı duruyor wifi bağlantısını kapatıp açınca düzeliyor.

Kurulum dahil ilk ay 1380tl 2. Ay bedava sonra başka firmaya geçersin. Diğer firmalar 1500tl kurulum istiyor ayrıca bedavaları yok. (ilk 3 ay sonrası hepsi 600tl oluyor 3 ayda bir takla atma lazım.)

PTT'ye uzaklığım 1300 metre. TPLink TD9970V3 köprü + ASUS AC51 Router.
1779028257459.webp

Şoknet Kurulum Avantajına sahip ama önermem. İnternet akışı duruyor wifi bağlantısını kapatıp açınca düzeliyor.

Kurulum dahil ilk ay 1380tl 2. Ay bedava sonra başka firmaya geçersin. Diğer firmalar 1500tl kurulum istiyor ayrıca bedavaları yok. (ilk 3 ay sonrası hepsi 600tl oluyor 3 ayda bir takla atma lazım.)
turknet kurulumdan para falan almıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,340
Üyeler
196,937
Son üye
Bora123TR
Geri