🔥İndirim Xiaomi 10000 Mah 22.5w Powerbank 699₺

Böyle böyle evde 4 tane powerbank oldu bozulmasın diye arada şarja takıyorum dikkat etmek gerek uzun süre kullanılmazsa sorun olur.

bedava olan şey 0 birimdir sen git devlet yurdunda kalan bir öğrenci ol ben görücem nasıl 5-10 liranın hesabını yapar hale geliceksin
devlet yurdunda da kaldım hocam sen karnından konuşmayı bırak, güzel ürün ve yıllardır kullanıyorum fiyatıda bedava daha iyisi varsa daha iyisini alabilir konuyu nereye çekiyorsunuz aşırı komedi

Baseus star-lord 22.5W 20.000 Mah 999TL iken bunun da 499 olması lazım. Kazık fiyat.
Baseus kılıf konusunda vs çok iyi ama elektronik ürünler konusunda çok iyi değil. Kulaklığını ve powerbankını kullandım. İkisi de 3-4 aydan sonra sorun çıkardı.

Çok az farkla 20.000 liği var zaten ?
Ağırlığı ve büyüklüğü ona göre artıyor ama. Cebinde nasıl taşıyacaksın?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Baseus star-lord 22.5W 20.000 Mah 999TL iken bunun da 499 olması lazım. Kazık fiyat.
Bu matematikle iphone un 512 gb versiyonu 100 bin tl iken 256 nın 50 bin olması lazım.

bedava olan şey 0 birimdir sen git devlet yurdunda kalan bir öğrenci ol ben görücem nasıl 5-10 liranın hesabını yapar hale geliceksin
Adamın geliri iyi düzeydedir ona göre bedavadır. Herkes kendi fikrini belirtebilir. Gelirine göre bedava diye düşünen alır bütçesi olmayan almaz. Ne duyar kastınız. Bir de sıfır birim yazmış. Burada oturup bedavanın kelime anlamını mı tartışacağız?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,093
Üyeler
196,892
Son üye
W3xynN
Geri