dip fiyat 4999 tlyani 5 taksitle çektim bir tane 7.500 dip fiyatıymıs kac 10binden 8500e düşmüş kaca düsecek indirim olması icin![]()
dip fiyat 4999 tlyani 5 taksitle çektim bir tane 7.500 dip fiyatıymıs kac 10binden 8500e düşmüş kaca düsecek indirim olması icin![]()
Bu fiyatlara kingston renegade, sn850x ve samsung 990 pro ssd ürünleri oluyordu ihtiyacınız varsa alın, pny ssd yerine garantiden bunu verdiler bana daha açmadım ürünü, Bozulan ssd 2tb cs3040 ti phison kontrolcü 3600tbw ömrü vardi ama ürüne taş çatlasın 350tbw yapmışımdır. Üründe dram yok ymtc çin üretimi nandlar var. Bu grup 2tb ssdler genelde 5 veya 6bin tl civarındaydı zamdan önce, premium dramli ürünlerde 7bin ile 10bin civarlarındaydıBen ikinci slot için arıyorum, fiyat iyi ama benim için değil. Biraz daha kelepir fiyatı bekliyorum ben. Bunca kampanyadan düşer elbette birgün. Acelemiz yok.
hocam kioxia konusuna da yazmıştınız, yerinizde olsam windows için kioxia'yı alırım biraz daha az hızı ama değer bencedramsiz alınır mı windows kursak sıkıntı çıkarır mı
dip fiyat 4999 tl
benim ssddramsiz alınır mı windows kursak sıkıntı çıkarır mı
bencede imkansıza yakın artık 1 tb ssd yi 1500 2000 e alırdık şuan 5 6 k dan başlıyor en dandiklerifi tarihi dostum çip krizi vurmadan önce oralara artık yaklaşacağını sanmıyorum umarım yanılan ben olurum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
alınır abi takmayın o kadardramsiz alınır mı windows kursak sıkıntı çıkarır mı
hocam demin bunu aldım 9999 tl den indirime düşmüşhocam kioxia konusuna da yazmıştınız, yerinizde olsam windows için kioxia'yı alırım biraz daha az hızı ama değer bence
hayırlı olsunhocam demin bunu aldım 9999 tl den indirime düşmüş
![]()
KIOXIA 2TB EXCERIA HEATSINK NVMe Gen4 M.2 2280 SSD 6200MB Okuma / 4900MB Yazma | ITOPYA
KIOXIA 2TB EXCERIA HEATSINK NVMe Gen4 M.2 2280 SSD 6200MB Okuma / 4900MB Yazma En iyi fiyat seçenekleri ile LSC11K2T04G8 ITOPYA'dawww.itopya.com
Allah razı olsun hocam bunun anakarta takarken anakartın soğutmasını kullanmak gerekir yoksa kendi mevcudunu muhayırlı olsun
kendisininki daha iyi olur bir de sökünce SSD garanti dışı kalıyor bildiğim kadarıylaAllah razı olsun hocam bunun anakarta takarken anakartın soğutmasını kullanmak gerekir yoksa kendi mevcudunu mu