🔥İndirim 12cm Kule Tipi Soğutucu 550tl

Sıvı soğutma lar hoşuma gitmiyor hazır görmüşken 9800xd için fp kule tipi önerisi alırım
thermalrigth frost commender zaman zaman 3kya düşüyor kral takibine al 14900k ile kullananlar çok

Bakır ısı boruları doğrudan CPU IHS yüzeyini yüzdesel olarak ne kadar fazla kaplayabilirse, ısı iletimini o kadar alüminyum ızgaralara aktarabiliyor. Hem de daha yüksek ısı enerjisi taşıyarak. FRISBY FCL-F1336C tabanında daha fazla bakır ısı borusu yüzeyi olduğu için ısıyı daha hızlı emip alüminyum ızgaralara verebildiği için bariz şekilde FRISBY FCL-F1336C ürününün daha iyi soğutmaya sahip olduğu söylenebilir. Zaten bitfenix 180 watt tdp frisby 200w TDP. Burada tartışılmaya tek açık konu fan kalitesi ve bundan kaynaklı kalite tercihi olabilir.
Teorik bilgiden öteye geçemiyorsunuz yapay zekayla konuşuyormuş gibi hissediyorum :)
Uzun lafın kısası bitfenix daha iyi benzeri bir test bulursam paylaşıcam

Teorik bilgiden öteye geçemiyorsunuz yapay zekayla konuşuyormuş gibi hissediyorum :)
Uzun lafın kısası bitfenix daha iyi benzeri bir test bulursam paylaşıcam
Üretici verileri ortada. Bunları karşılaştırıp 180 watt TDP'li soğutucu 200 watt TDP'li soğutucudan daha iyi soğutur diyebiliyorsan senle tartışmam. Aynı TDP'lere sahip fanları karşılaştırmıyoruz farkındaysan.

Fakat frisby 6 bakır ısılı borusuyla bariz olarak daha iyi soğutmaya sahip. Çentikli sistem ayrıca kötü veya daha az basınca sahip değil. Birebir aynı. Fan kalitesi konusu tartışılır tabi. Kesinlikle frisby daha akıllı bir seçenek.
Çentiklinin fazlası vardır azı yoktur basınçta :)

Takıp sökmesi zor ama anakartı bile kırabilirsin dikkat etmek lazım :)

Çentiklinin fazlası vardır azı yoktur basınçta :)

Takıp sökmesi zor ama anakartı bile kırabilirsin dikkat etmek lazım :)
Onu takmadan önce CPU soğutucusunun mandallarını esneterek mesafeyi ayarlamanız gerekiyor. Biraz esnetirseniz çok kolay ve zahmetsiz şekilde oturuyor vidalamaya gerek kalmadan. Sıkı sıkıya anakart plastiğine tutunup işlemciye gereksiz yük vermesinin önüne geçiyorsunuz.

olum dalga mı geçiyorsunuz abime hediye etcem diye hangisi iyi diye araştıyordum :D

Geri