EmirAladag
80+
- Reaksiyon skoru
- 165
12 13k ya VRm 14+2 gibi başka ne önerirsiniz 9950x almayı planlıyorum taksit ile bulursam
neye göre alınmaz hocam pekialınmaz
neye göre alınmaz hocam peki![]()
Güzel cevapmış. Hem doyurucu hem ben olsaydım bunu alırdım yerine ben bundan aldım. Hem de güzel bir üslup ve geri ödeme detayıyla. Sağol hocam, paylaşmak güzeldir...Alıntıyı görüntüle
Vrmler SPS olmalı. Daha akıllı ve sağlam güvenilir teknoloji. Yıl olmuş 2027.
Bu yüzden alınmaz. 20k verim drmos vrm'li anakart alınmaz.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
18'e bunu yapıştırdım.
Çok araştırdım ve bunda karar kıldım bu arada bunlara hiç gerek yok.
Normal pc/gaming kullanıcısıysanız anakarta fazla para vermenize gerek yok.
8-9k'lık anakartlar fazla fazla işinizi görür.
bu iş biraz teknolojiden ziyade param var görüntü lazım işine giriyor hocam bu niyette sistem toplayan çokAlıntıyı görüntüle
18'e bunu yapıştırdım.
hocam öyle pek özellikle işim yok 9950x almak niyetim var VRm soğutma falan önemli bi tek ben bunu istiyorum 11 12 ye ahanda şu diyeceğin ne var ben onu kovalıcam taksitleAlıntıyı görüntüle
18'e bunu yapıştırdım.
https://www.amazon.com.tr/MSI-X870E-GAMING-8200MHZ-40Gbps/dp/B0GFXY4G3B/ bonusun varsa 1000 lirada bonus varhocam öyle pek özellikle işim yok 9950x almak niyetim var VRm soğutma falan önemli bi tek ben bunu istiyorum 11 12 ye ahanda şu diyeceğin ne var ben onu kovalıcam taksitle
bakıcam teşekkür ederim bende b850 tomahawk bakmıştım bunada bi bakayım bide asusun bitanen b850 si var onda 14 2 2 faz falan gördümhttps://www.amazon.com.tr/MSI-X870E-GAMING-8200MHZ-40Gbps/dp/B0GFXY4G3B/ bonusun varsa 1000 lirada bonus var
baktım ama tomahwak daha iyimiş hocam. Nebi akgün izliyorumda bende sadece b850 x870 den kötüdür diye düşünmeyin. Tabi detaylı bilgim yok sadece Vram lerini karşılaştırdım 12+2 60 amper vs 14+2 80 amper cok aşırı fark var. 2 side yeterli 9950xe ama genede iyi soğutsun yahu zaten dümdüz bir adamım genç işi özelliklerle işim yokb850den iyidir bu