🔥İndirim Poco Pad M1 8gb 256gb Tablet - 11.780 Tl

jombo

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
8,908
250 TL kupon oluyor onu kullanın.
Kalemi de indirimde bu arada.

Bütçe dahilinde alınabilecek en iyi tabletlerden biri sanırım , sd kart ve jak girişi var , 2k kaliteli İPS ekranı bulunuyor , işlemcisi fiyatına göre iyi , 12000 mah devasa bir bataryası var :D keşke böyle bir bataryanın yanına 60w veya 90w şarj desteği de koysalarmış.

Bütçe dahilinde alınabilecek en iyi tabletlerden biri sanırım , sd kart ve jak girişi var , 2k kaliteli İPS ekranı bulunuyor , işlemcisi fiyatına göre iyi , 12000 mah devasa bir bataryası var :D keşke böyle bir bataryanın yanına 60w veya 90w şarj desteği de koysalarmış.
redmi 2 pro yu satamayıp resmen aynı özelliklerde 1 kamera eksiltip satan xiaomi karşı duruş :

3k fark ile Xiaomi pad 7 gibi bir canavar varken bu ürüne bu paranın verilmesinin pek fazla bir mantığı olduğunu düşünmüyorum.

3k fark ile Xiaomi pad 7 gibi bir canavar varken bu ürüne bu paranın verilmesinin pek fazla bir mantığı olduğunu düşünmüyorum.
3.300 tl küçük bir fark değil ve bu rakibi olan s10 lite veya lenovo ıdea tab ile aynı fiyatta. Ayrıca onun kalemi yok bunu alacak insan daha çok öğrenci kitlesi kalem önemli.

matepad 11.5 2025 papermate kalem hediyeli 13.999 sitesinde. 1000 lira kupon falanda var sanırım. poco çok mu farklı bilemedim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,212
Üyeler
196,915
Son üye
kuWarsy
Geri