Çözüldü✓ Klavye Önerisi İstiyorum

Lenovo gk301 var elimde iş görüyor istersen bakabilirsin eğer amacin oyunsa farklı onereyim bide sese takılmışsin bunda aşırı bir ses yok
Amacım oyun evet.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Lenovo gk301 var elimde iş görüyor istersen bakabilirsin eğer amacin oyunsa farklı onereyim bide sese takılmışsin bunda aşırı bir ses yok
şu an kafamda aula f99 var ama rengi çok çirkin :D

Amacım oyun evet.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

şu an kafamda aula f99 var ama rengi çok çirkin :D
Valla o fiyata çıkacaksan yüzde 75 manyetik bak ona onerimde howl 75 olur

%75 sevmiyorum numpad olmadan yapamam ben :D
Uzmanlar 40 dan önce numpad'i bırakmayı öneriyorlar. 40'tan sonra zorluyormuş. Bir anda bırakmayın bence 60-68 lik düzen falan ağır gelir, titreme yapar. 75'de erken olur, bence 80 lik TKL ile başlamak lazım. Sonra 75'e azar azar bırakın. :D

Uzmanlar 40 dan önce numpad'i bırakmayı öneriyorlar. 40'tan sonra zorluyormuş. Bir anda bırakmayın bence 60-68 lik düzen falan ağır gelir, titreme yapar. 75'de erken olur, bence 80 lik TKL ile başlamak lazım. Sonra 75'e azar azar bırakın. :D
bu ne hocam sigara mı bırakıyoruz :D TKL de olur bu arada. ben prtsc tuşunu çok kullanıyorum o üzecek işte.

bu ne hocam sigara mı bırakıyoruz :D TKL de olur bu arada. ben prtsc tuşunu çok kullanıyorum o üzecek işte.

Her türlü işinizi görür. 2k da ürün kalitesi olarak en iyi seçeneklerden biridir bu. Bildiğim kadarıyla graywood v3 switchler sessiz oluyor. print tuşuda var.

Her türlü işinizi görür. 2k da ürün kalitesi olarak en iyi seçeneklerden biridir bu. Bildiğim kadarıyla graywood v3 switchler sessiz oluyor. print tuşuda var.
Bak bu efsaneymiş işte :D eğer cidden güzelse çekerim direkt.

F87 Güzel duruyor 300-500'e daha iyisi varsa çökerim.
Kullanıyorum güncel u tuşu sıkıntılı bir de şarjı erken bitiyor gibi onun dışında sorunsuz gibi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,678
Üyeler
197,015
Son üye
Metin2
Geri