EmirAladag
80+
- Reaksiyon skoru
- 165
ulan bi bilgisayar toplamaya niyetlendik. Karınca yiyen gibi av arıyorum resmen şaka gibi ya 
tecnopat ın sitesi çok kötü konu açacam diye bin dereden su getirmek lazımyok admini technopatta takılıyor daha çok 2b - tahminim doğruysa
ben dayanamıyorum oraya nokta eksik kurcam konuda sonra millet etiket atacak bende yeni hesap açmaya çalışacam sonra çoklu üyelik cezası aradan 2 gün geçer kim öle kim kalatecnopat ın sitesi çok kötü konu açacam diye bin dereden su getirmek lazım
garantipay varsa hocam daha kolayı yok maalesefkolay şekilde nasıl alabileceğiz ?
malesef öyle oluyor geçen sene bende topladım parça parça 2 haftamı almıştı indirim yakalayacağım diyeulan bi bilgisayar toplamaya niyetlendik. Karınca yiyen gibi av arıyorum resmen şaka gibi ya![]()
konu acıcan 1 saat onaylanması beklicen konu onaylanıncaya kadar admınleri urunu yemiş olucaktecnopat ın sitesi çok kötü konu açacam diye bin dereden su getirmek lazım
teşekkür ederim bonus kartıda yeni kapatmıştımgarantipay varsa hocam daha kolayı yok maalesef
Zaten 1TL lik bir şey gelmeyecek onu kim nereden çıkardı bilmiyorum ama bu adamlar 1 TL ye bir şey vereceği zaman açıkça söylüyor, sürpriz ürün falan deyip son dk ya kadar gizlemiyor. %99 ihtimal piyasa fiyatının altına kasa, psu, anakart vs. gelecek.mesele şans kulaklıkta 500 stok vardı klavyede 1000 adet
Buraya da bakıyor kesinlikle. Benim paylaştığım indirimleri ben paylaştıktan sonra paylaştığını gördüm birkaç kere grubunda, gururlanmadım desem yalan olur.yok admini technopatta takılıyor daha çok 2b - tahminim doğruysa
benim türkçe allaha emanet ben üye bile olmadım orayaben dayanamıyorum oraya nokta eksik kurcam konuda sonra millet etiket atacak bende yeni hesap açmaya çalışacam sonra çoklu üyelik cezası aradan 2 gün geçer kim öle kim kala
espiri yapıyorlar hocam belli olmuyor çünkü itopyada 1 ece ansızın 225 f + b 580 ekran kartını 6 kuruşa sattı , uzun lafın kısası tablet satacaklarsa s20 fe yi 9999 tl koysunlar , 3050 laptop koyarlarsa 20 bin tl satsınlarZaten 1TL lik bir şey gelmeyecek onu kim nereden çıkardı bilmiyorum ama bu adamlar 1 TL ye bir şey vereceği zaman açıkça söylüyor, sürpriz ürün falan deyip son dk ya kadar gizlemiyor. %99 ihtimal piyasa fiyatının altına kasa, psu, anakart vs. gelecek.