❌İndirim Bitti! 💣 Günün Bombası 22.00’De! Süre Kısa, Stok Sınırlı. Kaçırma!

30-35 arasına F/P DDR5 sistem gelse keşke.

tecnopat ın sitesi çok kötü konu açacam diye bin dereden su getirmek lazım
ben dayanamıyorum oraya nokta eksik kurcam konuda sonra millet etiket atacak bende yeni hesap açmaya çalışacam sonra çoklu üyelik cezası aradan 2 gün geçer kim öle kim kala

mesele şans kulaklıkta 500 stok vardı klavyede 1000 adet
Zaten 1TL lik bir şey gelmeyecek onu kim nereden çıkardı bilmiyorum ama bu adamlar 1 TL ye bir şey vereceği zaman açıkça söylüyor, sürpriz ürün falan deyip son dk ya kadar gizlemiyor. %99 ihtimal piyasa fiyatının altına kasa, psu, anakart vs. gelecek.

yok admini technopatta takılıyor daha çok 2b - tahminim doğruysa
Buraya da bakıyor kesinlikle. Benim paylaştığım indirimleri ben paylaştıktan sonra paylaştığını gördüm birkaç kere grubunda, gururlanmadım desem yalan olur. :D:D

ben dayanamıyorum oraya nokta eksik kurcam konuda sonra millet etiket atacak bende yeni hesap açmaya çalışacam sonra çoklu üyelik cezası aradan 2 gün geçer kim öle kim kala
benim türkçe allaha emanet ben üye bile olmadım oraya

Zaten 1TL lik bir şey gelmeyecek onu kim nereden çıkardı bilmiyorum ama bu adamlar 1 TL ye bir şey vereceği zaman açıkça söylüyor, sürpriz ürün falan deyip son dk ya kadar gizlemiyor. %99 ihtimal piyasa fiyatının altına kasa, psu, anakart vs. gelecek.
espiri yapıyorlar hocam belli olmuyor çünkü itopyada 1 ece ansızın 225 f + b 580 ekran kartını 6 kuruşa sattı , uzun lafın kısası tablet satacaklarsa s20 fe yi 9999 tl koysunlar , 3050 laptop koyarlarsa 20 bin tl satsınlar

Geri