arka egzos sanki doğru.Çünkü fan reverse gibi çıkış yönü doğru geldi bana.En arkadaki yanlış onu düz tak. Alttakiler reverse fan mı yoksa normal fan mı?
şuan yönler iyi gibiİnanın bilmiyorum internette araştırdım bulamadım ama şöyle bir şey diyim arkadaki fan emin değilim ama eskiden düzdü kasanın içine hava veriyordu ters çevirdim şuan dışarı Java veriyor hissediyorum elimle
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bu arada kasada normalde fanlar sağdaki üst üste dizilmiş 3 fan gibi on yuzdu takılı geldi ben çevirdim bunlari
sağdaki üçü ve alttaki ikisi içeriye alacak diğer dördü dışarı atacak şekilde ayarla hocam. egzoz fan yanlış gibi fotoğraftan öyle duruyorİnanın bilmiyorum internette araştırdım bulamadım ama şöyle bir şey diyim arkadaki fan emin değilim ama eskiden düzdü kasanın içine hava veriyordu ters çevirdim şuan dışarı Java veriyor hissediyorum elimle
Bu arada kasada normalde fanlar sağdaki üst üste dizilmiş 3 fan gibi on yuzdu takılı geldi ben çevirdim bunlari
Sağdaki ve alttaki hava girişi, soldaki ve üstteki hava çıkışı olmalı. Zaten bu tek doğru şekli.Şuan kasam fazeon f3 kasası bu fanların yönleri nasıl olmalı acaba yardımcı olur musunuz temiz hava akişi icin
Şuan arka eksoz dışarı veriyor sıvı soğutmada galiba yukarıdan dışarı veiryor alttaki fanları ters çevirdim ekran kartına hava versinler die yandaki 3 fan i damı ters cevireyim hocam?Sağdaki ve alttaki hava girişi, soldaki ve üstteki hava çıkışı olmalı. Zaten bu tek doğru şekli.
Kasadaki bütün fanların reverse geleceğini hiç sanmıyorumarka egzos sanki doğru.Çünkü fan reverse gibi çıkış yönü doğru geldi bana.
alttaki 2 fan reverse değil yönleri içeri soğuk hava üflüyor gibi gördüm
şuan yönler iyi gibi
yandakiler içeri alıyor mu 3 tanesi?Şuan arka eksoz dışarı veriyor sıvı soğutmada galiba yukarıdan dışarı veiryor alttaki fanları ters çevirdim ekran kartına hava versinler die yandaki 3 fan i damı ters cevireyim hocam?
pecete koydum onlerıne ıcerı hava atıyorlaryandakiler içeri alıyor mu 3 tanesi?
Sağdaki 3 fan havayı içeriye veriyorsa doğru. Arkadaki tek fanlık egzos dışarıya veriyorsa doğru. Alttakiler havayı içeri veriyorsa doğru. Sıvı soğutmanın havayı dışarıya vermesi lazım.Şuan arka eksoz dışarı veriyor sıvı soğutmada galiba yukarıdan dışarı veiryor alttaki fanları ters çevirdim ekran kartına hava versinler die yandaki 3 fan i damı ters cevireyim hocam?
yazdığına göre hepsi doğru şu andapecete koydum onlerıne ıcerı hava atıyorlar
alttakı 2 fan peceteyı cekıyor eksoz fan cekıyor yandakı ust uste 3 fan da ıtıyor ozaman alttakı 2 fanı cevırmem lazımSağdaki 3 fan havayı içeriye veriyorsa doğru. Arkadaki tek fanlık egzos dışarıya veriyorsa doğru. Alttakiler havayı içeri veriyorsa doğru. Sıvı soğutmanın havayı dışarıya vermesi lazım.
Fan yönünü anlamak için son hız çalıştırıp önüne veya arkasına kağıt tutabilirsin.