zararı olmayacak şekilde oc veya undervolt yapılabildiğini biliyorum elimdeki malı biraz daha kuvvetli bir şekilde kullanmaktan zarar gelmez ama şu an girdiğim ve oynadığım oyunlara bakınca 4k 60 fps i max ayarlarda frame gen açmadan görebiliyorsam muhtemelen gerek yoktur diye de tahmin ediyorum . Sadece poe2 oynayacağım ve oyunun ciddi manada kötü opitimizasyonu sebebiyle alabileceğimin en üstünü de almak istiyorum açıkcası .bilgin yoksa expo aç geç kardeşim, ihtiyacın yok zaten uçurum yaşamayacaksın sistemin gayet iyi. gerisi hobiye kaçıyor. öğrenmen gereken çok fazla şey var hobi edinir uğraşırım diyorsan nebi akgün izleyebilirsin, uv ve ram timingler herkesin sisteminde farklı işler. hazır ayarlarla stabilite yakalayamazsın, nebi akgün safe bir ram timings paylaşmıştı bakabilirsin ona da
bu arada bende arctic kullanıyorum lianli o 11 mini v2 flow kasa içerisinde bu fan seslerinin bu kadar yüksek olması normal mi yoksa bunları da mı ayarlamam gerekiyor . Bazen uçak uçacak gibi oluyor özellikle işlemci 1 2 dakika yüzde 80 90 ı görürsebilgin yoksa expo aç geç kardeşim, ihtiyacın yok zaten uçurum yaşamayacaksın sistemin gayet iyi. gerisi hobiye kaçıyor. öğrenmen gereken çok fazla şey var hobi edinir uğraşırım diyorsan nebi akgün izleyebilirsin, uv ve ram timingler herkesin sisteminde farklı işler. hazır ayarlarla stabilite yakalayamazsın, nebi akgün safe bir ram timings paylaşmıştı bakabilirsin ona da
Sıcaklık değerlerin nasıl?pfff keşke bi el atsanız elimin altında bir canavar var ama şu an uyku modunda
biostan fan ayarlarını yapabilirsin, pompa fan hızı hep %100 olmalı.zararı olmayacak şekilde oc veya undervolt yapılabildiğini biliyorum elimdeki malı biraz daha kuvvetli bir şekilde kullanmaktan zarar gelmez ama şu an girdiğim ve oynadığım oyunlara bakınca 4k 60 fps i max ayarlarda frame gen açmadan görebiliyorsam muhtemelen gerek yoktur diye de tahmin ediyorum . Sadece poe2 oynayacağım ve oyunun ciddi manada kötü opitimizasyonu sebebiyle alabileceğimin en üstünü de almak istiyorum açıkcası .
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
bu arada bende arctic kullanıyorum lianli o 11 mini v2 flow kasa içerisinde bu fan seslerinin bu kadar yüksek olması normal mi yoksa bunları da mı ayarlamam gerekiyor . Bazen uçak uçacak gibi oluyor özellikle işlemci 1 2 dakika yüzde 80 90 ı görürse
açıkcası 1080 p monitörüm ile pek bir şey deneyemiyorum valo cs deneyebilirim ama aklıma gelmedi henüz denemek poe2 de cpu 50 derecelerde geziniyor şu andaSıcaklık değerlerin nasıl?
msi center kullanmak mantıksız mı fan ayarları içinbiostan fan ayarlarını yapabilirsin, pompa fan hızı hep %100 olmalı.
çok daha detaylı agresif veya smooth geçişler verebiliyorsun biostanaçıkcası 1080 p monitörüm ile pek bir şey deneyemiyorum valo cs deneyebilirim ama aklıma gelmedi henüz denemek poe2 de cpu 50 derecelerde geziniyor şu anda
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
msi center kullanmak mantıksız mı fan ayarları için
cuma akşamı kafam rahatken iş derdi olmadan bu 4 konuya focuslanmak mantıklı olacakçok daha detaylı agresif veya smooth geçişler verebiliyorsun biostan