Macbook Tavsiyesi İstiyorum

shiedabro

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,587
Kolay gelsin arkadaşlar. Kendime MacBook almak istiyorum ama modeller konusunda çok kararsız kaldım. Genelde oyun oynanmayacak, daha çok iş amaçlı kullanılacak. Web sitesi işleri, kodlama, çoklu sekme kullanımı vs. olacak. Uzun yıllar sorunsuz götürmesini istiyorum.

Bütçem maksimum 45-50 bin TL civarı. Bu bütçede sizce hangi MacBook modeli alınır? Özellikle kullanan varsa deneyimlerini yazarsa çok iyi olur.

Kolay gelsin arkadaşlar. Kendime MacBook almak istiyorum ama modeller konusunda çok kararsız kaldım. Genelde oyun oynanmayacak, daha çok iş amaçlı kullanılacak. Web sitesi işleri, kodlama, çoklu sekme kullanımı vs. olacak. Uzun yıllar sorunsuz götürmesini istiyorum.

Bütçem maksimum 45-50 bin TL civarı. Bu bütçede sizce hangi MacBook modeli alınır? Özellikle kullanan varsa deneyimlerini yazarsa çok iyi olur.
Öğrenci indirimiyle air m4 alınır her işinizi görür

13 inch ekranda web tasarlayamazsın.
Ekran ne kadar büyük, o kadar iyi.

15 inch m4 m5 bütçen neye yetiyorsa alabilirsin
13 inch gündelik işler için bile bana küçük geliyordu

Öğrenciysen pozitif teknolojinin web sitesinden bu fiyata M2 alabilirsin. Ben alalı 1.5 ay oldu ve çok memnunum

Bu kampanya devam ediyor galiba : https://www.pt.com.tr/macbook-air-13-6-inc-m2-8cpu-8gpu-16gb-256gb-gece-yarisi-mc7x4tu-a

2.webp

Multitasking için 13 inç zayıf olabilir 15 inç m2 üstü ne bulursan kap bence
Docker falan kullanıcaksan rami 24gb isteyebilirsin ama bu bütçede zor

M4 Air baz model al 45 civarı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,118
Üyeler
196,901
Son üye
RyzeMontero
Geri