NVIDIAMDINTEL
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 3,308
Dün 5stoklu halı 4.5k di sanırım
5K idi yineDün 5stoklu halı 4.5k di sanırım
Ben 4.499tl diye hatırlıyorum hocam5K idi yine
Ekran görüntüsü almıştım 4.999 hocamBen 4.499tl diye hatırlıyorum hocam
Bak bu mükemmel işte![]()
NZXT C850 850W 80+ Gold Core PCIe 5.1 ATX 3.1 135mm Full Modüler PSU | ITOPYA
NZXT C850 850W 80+ Gold Core PCIe 5.1 ATX 3.1 135mm Full Modüler PSU En iyi fiyat seçenekleri ile PA-8G3BB-EU ITOPYA.COM'dawww.itopya.com
Akıllarda tek soru: Bu fiyata da kar edebiliyorlarsa bu zamana kadar yapılan fiyatlandırma neydi?
Aslında her zaman bu fiyata kar edebiliyorlardı yani ama onlar 1 tanesinden 5 tane fiyatı almak istedikleri ve tüketiciyide sağacak inek gibi gördükleri için fahiş fiyatlar koydular hep.Paraya ihtiyaçları oldu çünkü. 3-4 ay indirim yapmayıp borcu gelince fiyatı yarıya düşüren 2. el satıcısı gibi davranıyor İtopya. Denize düşen yılana sarılır.
İtopyanın indirim yapmak zorunda kalma mecburiyeti şöyle keyif veriyor:Paraya ihtiyaçları oldu çünkü. 3-4 ay indirim yapmayıp borcu gelince fiyatı yarıya düşüren 2. el satıcısı gibi davranıyor İtopya. Denize düşen yılana sarılır.
nzxt tabii ki.Enermax konusu da açılmıştı. Hangisi daha iyi? Gemini sorduğumda enermax daha iyi dedi.
Hangisini Seçmelisiniz?
- Eğer iç bileşen kalitesi (%100 Japon kapasitör), kasa içi kablo estetiği (tekli örgü premium kablolar) ve daha kompakt bir yapı arıyorsanız, kesinlikle Enermax REVOLUTION III modelini tercih etmelisiniz. Kağıt üzerinde daha üst segment bir cihaz hissiyatı verir.
- Eğer sizin için mutlak sessizlik en önemli kriterse ve düşük yüklerde fanın tamamen durmasını (Zero RPM) istiyorsanız, NZXT C850 Gold Core modelini seçebilirsiniz.
istanbuldaysan direkt mağazaları ara 850w gold core elden alabiliyor muyum bu fiyattan de beylikdüzü dışında diğer 2 mağazada varmış. en iyi psu alınabilecek fiyat olarak da en iyisiEnermax konusu da açılmıştı. Hangisi daha iyi? Gemini sorduğumda enermax daha iyi dedi.
Hangisini Seçmelisiniz?
- Eğer iç bileşen kalitesi (%100 Japon kapasitör), kasa içi kablo estetiği (tekli örgü premium kablolar) ve daha kompakt bir yapı arıyorsanız, kesinlikle Enermax REVOLUTION III modelini tercih etmelisiniz. Kağıt üzerinde daha üst segment bir cihaz hissiyatı verir.
- Eğer sizin için mutlak sessizlik en önemli kriterse ve düşük yüklerde fanın tamamen durmasını (Zero RPM) istiyorsanız, NZXT C850 Gold Core modelini seçebilirsiniz.
Enermax konusu da açılmıştı. Hangisi daha iyi? Gemini sorduğumda enermax daha iyi dedi.
Hangisini Seçmelisiniz?
çalışan şeye dokunma boşver güncellemeDeepCool PQ650M kullanıyordum. İlk zamanlar evimde şantiye elektriği olduğu için PSU patlayarak kendisini feda etti. Şimdi idareten bulduğum TR2s 750W saçma bir PSU takılı. Enermax daha kaliteli tabii yalnız geçmeye değer mi? Aslında DeepCool PQ650M'den çok memnundum. Ama şu an sıfırı bulunmuyor.