Valla bende hiç souls türü oynamadım ama bir gün oynamaya karar verirsem Sekiro'dan veya Elden Ring'ten başlarım heralde. Ama sürekli aynı boss'la savaş öl diril tekrar savaş tarzında oyunlar bayar beni diye düşünüyorum.hiçbir şekilde souls türü oyunlar oynamadım. ilk olucak. Elden ring düşündüm çözebilirmiyim sizce ve ne kadar sürer öğrenmem sizce
Bende daha çok oyunun mantığını öğrenme işinden dedim zaten genel olarak karmaşık duruyor. Beni de bayabileceğini düşünüyorum ama sürekli aynı bossu denemeninValla bende hiç souls türü oynamadım ama bir gün oynamaya karar verirsem Sekiro'dan veya Elden Ring'ten başlarım heralde. Ama sürekli aynı boss'la savaş öl diril tekrar savaş tarzında oyunlar bayar beni diye düşünüyorum.
sinir hastalığı ve sakinleştirici kullanmak bozmazsa bağımlısı olursun tabikide bir kaç tane gamepad değiştirmekte cabasıBende daha çok oyunun mantığını öğrenme işinden dedim zaten genel olarak karmaşık duruyor. Beni de bayabileceğini düşünüyorum ama sürekli aynı bossu denemenin
Ahaha benim tarzım uncharted gibi aksiyon sinematik hikayeli o tarz. 007 First light çıkıyor tam benlik oyun aslında çok pahalı gelmezse ona bakacağım.sinir hastalığı ve sakinleştirici kullanmak bozmazsa bağımlısı olursun tabikide bir kaç tane gamepad değiştirmekte cabası
Hic souls oynamadm ilk deneyimim elden ringleydi. Oyun güzel geliyor zevk alıyorsun toplam 3 boss kestim. Ama ben online olmayan oyunlarda çok sıkılıyorum. İlla arkadaşlarımla vs konuşuyor olmam gerek yoksa dayanamıyorum. Yinede alışma açısından bir Zorluk yaşamadım. Bosslarla inatlaemak yerine eğer kesemiyorsan gidip kasilicaksin sonra geri geliceksn. Bu tarz oyunlar tadını çıkararak oynamak için yapılıyorhiçbir şekilde souls türü oyunlar oynamadım. ilk olucak. Elden ring düşündüm çözebilirmiyim sizce ve ne kadar sürer öğrenmem sizce