🔥İndirim Penta Tandem 4k 240hz Msı Mag 321up X24 44.134 Tl

güzel fiyat 45 lira. asus 75 lira göz önüne alınca. Alıp kullanıp beğenmezsem iade edebilir miyim acaba bu satıcıdan alırsam?. onun haricinde bir de televizyon bakıyorum LG oled düşünüyorum ama bana tam model numarası lazım tavsiye ne edersin. 55" @Tayfunns

güzel fiyat 45 lira. asus 75 lira göz önüne alınca. Alıp kullanıp beğenmezsem iade edebilir miyim acaba bu satıcıdan alırsam?. onun haricinde bir de televizyon bakıyorum LG oled düşünüyorum ama bana tam model numarası lazım tavsiye ne edersin. 55" @Tayfunns
C6
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bi arkadaşım asus Xg32ucwg ile bunu arasında kalmış, hangisini tavsiye edersin. Msi olanın parlaklığı biraz daha düşük gibi duruyor sorun yaratır mı?
SDR da MSI daha parlak. HDR da UCWG daha parlak. Ben MSI alırdım tandem panel, daha iyi homojenlik, daha iyi renkler, daha az black crush, gama kayması yok, daha az yansıma yapıyor vs UCWG uzun vadede sıkıntı çıkarabilir. Woled modellerde çok şikayet var.

biraz cahil olarak giriyorum ama bu rgb dizilimi dediğiniz piksellerin dizilimi oluyor değilmi bende bu cihazı almayı düşünüyorum yarına kadar tavsiye eder misiniz veya başka bir model varmı tavsiye ediceğiniz

biraz cahil olarak giriyorum ama bu rgb dizilimi dediğiniz piksellerin dizilimi oluyor değilmi bende bu cihazı almayı düşünüyorum yarına kadar tavsiye eder misiniz veya başka bir model varmı tavsiye ediceğiniz
bence daha düşer acelen yoksa bekle

C6

SDR da MSI daha parlak. HDR da UCWG daha parlak. Ben MSI alırdım tandem panel, daha iyi homojenlik, daha iyi renkler, daha az black crush, gama kayması yok, daha az yansıma yapıyor vs UCWG uzun vadede sıkıntı çıkarabilir. Woled modellerde çok şikayet var.
tam model numarası ne farklı farklı modeller çıkıyor C6 yazınca kafam çok karıştı https://www.lg.com/tr/tv-soundbar/oled/oled55c6v/

Eğer oled TV almayacaksan yapıştır geç.

6-7 puntoda yazı düzenleme falan yapmayacaksanız 4knın yazı keskinliği gayet tatmin eder o yüzden yapıştır geç
rgb dizilimi yazıların daha düzgün olmasını sağlıyor daha çıkmasına çoook var 4k paneller için

Sen dikey rgb bekliyorsun 🙂
hocam dikey rgb gelecek dediğiniz 5k 5120x2880 mi yoksa 5120x1440 mı bir de kaç inç olur o

Ama bu pg27ucdm değil ki?
Şaka bir yan niye bedava bu?
Tam satıp geçmelik olmuş. Yeni özelleştirilebilir hdr eğrisi, tandem panel, black crush çözüldü, trueblack500 vs
12291.webp
12283.webp

12281.webp

Eski black crush
12285.webp

Yeni
12287.webp

Tam satıp geçmelik olmuş
Ama tayfun böyle yapmamalisin. Sen niye bizim borcw girememizi destekliyorsun ki.
Böyle işte pg27ucdm'den geçilmez falan demelisin.
Cidden soruyorum siyahlar haricî bir fark var mı?
Ben pg27ucdm'de siyahlardan rahatsız değilim nedense.
Alıştım yani renklerin güzelliği yetiyor bana.
Tek kötü yanı siyah sahnelerde ekranda hiçbir şey gözükmüyor.
GTA 5'de köprü altları falan.

6-7 puntoda yazı düzenleme falan yapmayacaksanız 4knın yazı keskinliği gayet tatmin eder o yüzden yapıştır geç
rgb dizilimi yazıların daha düzgün olmasını sağlıyor daha çıkmasına çoook var 4k paneller için

hocam dikey rgb gelecek dediğiniz 5k 5120x2880 mi yoksa 5120x1440 mı bir de kaç inç olur o
5120x2880 ve 27''

Ama tayfun böyle yapmamalisin. Sen niye bizim borcw girememizi destekliyorsun ki.
Böyle işte pg27ucdm'den geçilmez falan demelisin.
Cidden soruyorum siyahlar haricî bir fark var mı?
Ben pg27ucdm'de siyahlardan rahatsız değilim nedense.
Alıştım yani renklerin güzelliği yetiyor bana.
Tek kötü yanı siyah sahnelerde ekranda hiçbir şey gözükmüyor.
GTA 5'de köprü altları falan.
HDR ve parlaklık senin için bir şey ifade etmediğinden bu kısıma girmiyorum.

Quantum Black kaplama var farkı görselde mevcut iyileştirme var yani. Işık altında siyahlar daha siyah, algılanan kontrast daha iyi ve morluk azaltıldı. Tandem panel kullanılıyor pg27ucdm gibi. Bir de black crush çözüldü. Yani artık gri tonlarını siyah değil gri gösterecek. Klasik oled problemi yani. Ciddi geliştirme var bu kısımda

12283.webp

Geri