Çözüldü✓ Bütün Oyunlarda Fps 15'e Kilitlendi

VoltRona

80+
Reaksiyon skoru
1
Merhaba. Herkese bilgisayarımda bugün birkaç saat önce bütün oyunlarda FPS garip bir şekilde 15'e kilitleniyor bazen yukarı çıkıp geri düzeliyor akla gelebilecek klasik çözümlerin hepsini uyguladım ama hiçbir işe yaramadı. Driver temiz kurulum yaptım, BIOS ayarlarını sıfırladım, HDR açık kapalı denedim, AMD içi Radeon chill gibi özellikleri kapattım, ekran kartını söküp taktım, güç planlarını denedim, ekstra bütün programları kapattım, sistem geri yükleme yaptım düzelir gibi oldu ancak tekrar başladı, işlemci ve ekran kartı sıcaklıklarım çok normal denemediğim bir şey kalmadı şunu da eklemek istiyorum Alt Tab falan yapınca bazen düzeliyor uzun süre tutuyor.
RX 9060 XT
Ryzen 5 7500F
16 GB DDR5 RAM
1TB SSD

Ya biz eskiden böyle sorunlar yaşayınca hemen bir format atardık ve tüm sorunlar biterdi. Yani o zamanlar böyle 7000 okuma hızlı m2 ssdler falan da yoktu 7200 Hdd vardı. İnternet 1024 kbps (1 mbps) Format atıp driver kurmak saatler sürerdi.

Abi format atıp driver kurmak 1 saat sürmez şimdiki imkanlarla. Onu değiştir bunu değiştir derken donanımınıza da zarar veriyorsunuz böyle. At formatını geç

Beni kimse yanlış anlamasın ama bugün forumda amd ekran kartıyla sorun yaşayıp konu açan 3.arkadaşı gördüm. Acaba gerçekten bu kartlarda bir şey mi var?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Merhaba. Herkese bilgisayarımda bugün birkaç saat önce bütün oyunlarda FPS garip bir şekilde 15'e kilitleniyor bazen yukarı çıkıp geri düzeliyor akla gelebilecek klasik çözümlerin hepsini uyguladım ama hiçbir işe yaramadı. Driver temiz kurulum yaptım, BIOS ayarlarını sıfırladım, HDR açık kapalı denedim, AMD içi Radeon chill gibi özellikleri kapattım, ekran kartını söküp taktım, güç planlarını denedim, ekstra bütün programları kapattım, sistem geri yükleme yaptım düzelir gibi oldu ancak tekrar başladı, işlemci ve ekran kartı sıcaklıklarım çok normal denemediğim bir şey kalmadı şunu da eklemek istiyorum Alt Tab falan yapınca bazen düzeliyor uzun süre tutuyor.
RX 9060 XT
Ryzen 5 7500F
16 GB DDR5 RAM
1TB SSD
Hocam en iyisi temiz bir format atın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,630
Üyeler
197,008