Yeni Lg G6 Oled Tv 999.999 Bin Tl'den Satışa Çıktı!

Bu fiyata egea 1.6 multijet almak no
LG ULTRA LÜKÜS Olllled yes.

eyvah, TCL de buradaki fiyatlarina, yeni serilere zam yapmaya, rekabet yokmus malum hakli adamlar. XL11 yurtdisinda 10.000$di.

G6 /C6 da DV banding ve black crush sorunu vardi, yeni firmware bir tanesini cozdu diyorlardi hangisi hatirlamadim. G5 /C5 sahiplerinin bu parayi verip gececekleri bir neden yok gibi sanki. Sonraki sene Micro-Ledi getirsinler artik.

eyvah, TCL de buradaki fiyatlarina, yeni serilere zam yapmaya, rekabet yokmus malum hakli adamlar. XL11 yurtdisinda 10.000$di.

G6 /C6 da DV banding ve black crush sorunu vardi, yeni firmware bir tanesini cozdu diyorlardi hangisi hatirlamadim. G5 /C5 sahiplerinin bu parayi verip gececekleri bir neden yok gibi sanki. Sonraki sene Micro-Ledi getirsinler artik.
Next babayı neden unuttun?

böyle tvleri kim alıyor demeyin geçen yıl istanbulda 100milyon TL'ye satılan evlere girmiştim birinde eşyalar vardı. Azeri iş adamınmış, sadece buzdolabı 250k.
Buzdolabının ortalama olanları 50K oldu artık şaşırmam 100 milyona ev alan onu da alır, ama bu fiyata bu TV yine saçma 😀
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Şu Micro Led panelleri halletmeleri lazım ya fiyatları biraz düşmeli diye düşünüyorum. En azından 500K falan olsun yani…

Buzdolabının ortalama olanları 50K oldu artık şaşırmam 100 milyona ev alan onu da alır, ama bu fiyata bu TV yine saçma 😀

Şu Micro Led panelleri halletmeleri lazım ya fiyatları biraz düşmeli diye düşünüyorum. En azından 500K falan olsun yani…
500k olunca alacaksın yani sjsjsjsjsj.

ozellikle geciktiriyorlar gibi geliyor gerci birkac sorun tespit etmisler ama butik urun su anda, yakin zamanda da fiyatlar dusmeyebilkr.

Ben almam da zengin evine falan gidersem denk gelir incelerim en azından bu haliyle zenginler de almıyor 😂

Benim ilgimi B6 çekti listeden ama o da pahalı ya B5 den devam biz 😀
Bende B-2'leri çok beğeniyorum da işletme maliyeti çok yüksek.

Resmen dalga geçiyorlar insanlarla.hayır yani ne özelliği varda 1 milyon tl gibi bir fiyatı var bu televizyonun ?

Geri