Felaket ucuz şu 9070xtler keşke Sakarya'da olsa da çeksem bir tane vallahi diyorum bak. AMD kart istemiyordum ama bu fiyata da kullanırım8gb 9060xt isteyen varsa
SAPPHIRE RADEON RX 9060 XT PULSE 8GB GDDR6 128Bit AMD Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
SAPPHIRE RADEON RX 9060 XT PULSE 8GB GDDR6 128Bit AMD Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
KOŞUUUUUNSAPPHIRE RADEON RX 9070 XT NITRO+ 16GB GDDR6 256Bit AMD Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
SAPPHIRE RADEON RX 9070 XT NITRO+ 16GB GDDR6 256Bit AMD Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Evet alanlar oldu yanlış görmediysem.Farklı şehirdeki ürünü telefon ile sipariş edebiliyor muyuz
Telefon dediğiniz şey normal bildiğiniz sepete atmak değilmiEvet alanlar oldu yanlış görmediysem.
0850 222 56 56Telefon dediğiniz şey normal bildiğiniz sepete atmak değilmi
bazılarında teşhir yazmıyorduBütün stoklar teşhir miydi yoksa sıfır mıydı? Halen teşhir yazanlar var da sıkıntı olur mu acaba.
Mağazadan kontrol etmeden alma 4 mağaza gezdim çoğu arızalı bozulmuştu. 2 senedir şarjda olan cihazlar, yeni olanların sorunsuz olanların hepsini personel kendine alıyor.şunu kredi kartı ile almak istesem telefonla siparişte taksit yapabiliyor muyuz