Yardım Gamepad Alacağım Fakat Kararsız Kaldım

kanka kac yil once cikmis ps kolunu alma arkadas bos yapiyor pc icin alacak isen gamesir g7 pro al ben kullaniyorum tabi bu ust segment pahali bi kontrolcu
Hocam 6 da çok gibi ya bilemedim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

burdan birkac video izleyebilirsin tam ihtiyacin olan yer
Sadece 8bitdo övüyor ama övdüğü fiyatlarla şimdi arasında 1k fark var.

secuzi ile birebir aynı bu sadece taşıma çantası var 1100 liraya bir dünya satıldı yakın zamanda secuzi
Bir daha 1100 1200 civarına düşerse almayı düşünüyorum.

tam tersi ne pc icin cyclone 2 veta g7 pro cok iyi olur dualsene sadece ps icin alinir apple telefon aldiysan airpods ipad gibi dusun
bende g7 pro var tum dunyada cok sevilen bir kontrolcu
Ekstra ne özelliği var mesela Dualsense'den ayrı. Şu an Shadow'da deneyimlediğim için söylüyorum. Yağmur taneleri damla damla gamepadde titreşim yapıyor ya da çalıya girdiğinde o titreşim hissiyatıyla çalıda geziyormuşsun gibi oluyor tarifi muazzam. Ya da kılıç savururken, kılıcı kınına koyarken ya da ok atarken kol ses çıkarıyor gerçekçi bir şekilde. Cidden bu kadar iyi mi dediğiniz gamepadler? Ekstra olarak adaptive trigger da kullanıyorum tüfek sıkarken ya da ok atarken hissiyatı mükemmel. Bunları iyi şekilde yapabiliyor mu dediğiniz gamepadler

Son düzenleme:
Arkadaşlar selam. Gamepad kullanan birisi değilim fakat almayı düşünüyorum. Şuan alta atacağım gamepadlerden birini bilgisayarda kullanmak için almayı düşünüyorum. Standlı ve ışıklı olması artı puan benim açımdan. Ama acayip kararsız kaldım. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Biraz da deneme atışı olucak benim için. Eğer gamepad olayı sararsa yaza doğru Dualsense almayı planlıyorum. 8bitdo ultimate 2c ve ultimate 2 de düşündüm ama bana gereksiz pahalı geldi.

Bunun 1500e düşmesi acayip cezbetti.

Bu Gamesir olanlar fiyatını hakediyor mu?

dualsens al geç

Ekstra ne özelliği var mesela Dualsense'den ayrı. Şu an Shadow'da deneyimlediğim için söylüyorum. Yağmur taneleri damla damla gamepadde titreşim yapıyor ya da çalıya girdiğinde o titreşim hissiyatıyla çalıda geziyormuşsun gibi oluyor tarifi muazzam. Ya da kılıç savururken, kılıcı kınına koyarken ya da ok atarken kol ses çıkarıyor gerçekçi bir şekilde. Cidden bu kadar iyi mi dediğiniz gamepadler? Ekstra olarak adaptive trigger da kullanıyorum tüfek sıkarken ya da ok atarken hissiyatı mükemmel. Bunları iyi şekilde yapabiliyor mu dediğiniz gamepadler
Adam öyle bir savunup öyle bir anlatıyor ki Temmuz'da değil şimdi sipariş geçesim geliyor.

Şu bundan iyidir diyecek kadar hakim olduğum konu değil ama Gamesir Nova 2 Lite kullanıyorum gayet başarılı bir ürün.

secuzi ile birebir aynı bu sadece taşıma çantası var 1100 liraya bir dünya satıldı yakın zamanda secuzi
ben 1400 almıştm burda indirim konusu açıldığında
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Zaten bunun böyle tek renk çingene pembesi versiyonu bile olsa alıcam ama üstünde saçma ***** bir baskı olduğu için almıyorum. Şirketlerde y!!!!! gibi olmuş diyen adam eksikliğini iliklerime kadar hissettiriyor ya şu tasarım.
tasarımı benim açımdan güzel eldeki hissiyatı güzel

knk sen sadece kendi deneyiminden yola cikiyorsun ben ise bir suru forum site arastirma yaparak bunlari yaziyorum

ben xbox series 9 aldım çok memnunum
Hocam drift probleminden dolayı kafadan elemiştim zaten de pilli yapıp kablosuyla şarj edilebilir bataryayı harici satmaları da baya tatsız. Yanlış bilmiyorsam dongle da harici satılıyor.

Hocam drift probleminden dolayı kafadan elemiştim zaten de pilli yapıp kablosuyla şarj edilebilir bataryayı harici satmaları da baya tatsız. Yanlış bilmiyorsam dongle da harici satılıyor.
1 senedir bir problem yaşamadım ben hocam. Tabi haklısınız dediklerinizde ama ben kullanış olarak çok seviyorum tüm oyunlarda çok rahat konforlu ve kaliteli hissettiriyo

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,580
Üyeler
196,996
Son üye
alejandro42
Geri