A21 mi kasa? Bağlantılarını yapmamışsındır anakart modeli ne?Kasa ledleri yanmıyor problem nedir ? Kasayı yeni aldım ve topladım indirimden yakalamıştım ama fanları yapamadım mı anlamadım. Dönüyorlar ama ledleri yanmıyor.
Anakartında RGB desteği yok maalesef. Kasada kontrolcü var mı tam bilmiyorum ama yok diye aklımda kalmış.Asrock A620 HDV-M2 anakart modeli. Kasa A21 PLUS.
Kontrolcü vardır ya da sabit yanan LED'lerden vardır onda. Anakartın görsellerine bakıyorum 3 pin ARGB soketi göremiyorum çünkü.Önceki kasamın ledleri yanıyordu bi problem yaşamamıştım. Emin misiniz ? Bence bir şeyi yanlış yaptım . Önceki kasa deepcool'du.
Fanların kablolarını takip edip nereye takıldığına bakın. Muhtemelen kontrolcü vardır dahili gelen.Hocam eski kasamdan ek bir kablo sökmem gerekiyorsa söküp buna takabilirim yani çözümü var mı yok mu onu anlamadım. Öbür kasada her türlü renk yanıyordu değiştirebiliyordum kasa üstündeki tuştan. Bunda 1 tane renk olsada kafi yansın yeter.

Reset tuşuna bağlanıyor bazı kasalarda o renk değiştirme tuşu ama hepsine uyar mı bilmiyorum.Tamam bakacağım ne demek istediğinizi anladım kontrolcü öbür kasada arka kısımda vardı hatırlıyorum. Bu kasada reset tuşu var üst kısımda, eski kasada renk değiştirme tuşu vardı, arka kısımda bu ekte paylaştığım kablo var boşta duruyor, muhtemelen demek istediğiniz kablo bu anakartta bunu bağlayabileceğim bir yer yok ama kasa arkasına yine de bakayım mı kontrolcü var mı diye ?
Alıntıyı görüntüle