❌İndirim Bitti! 7800x3d Rx9070xt B850 850w Sistem 60 Bin Tl (Ram ve Ssd Yok)

Ahahahah muhabbete bak ya 27 ye nitro+ sattı ya vatan tamam artık her konuda ''vatan 27 ye nitro+ sattı'' tüm kıstas artık vatanın 27 lik nitro+ ı olur :kekw:

Neymiş 12 ye 7800x3D satılmış, bana bulsana o paraya 2 tane alacam anında. Nadiren gelen fırsatları piyasa standardı sanan insanlarla dolmuş ortalık.
olum adamın açtığı konuda sıcak fırsatlara güya nadir bir şey bakış açısına bak :d 12k lık işlemciyi alamayan bi sen varsın 32 e asus prime stok vardı epey alan aldı. Bu atılanı alsanda elinde ssd ram yok her türlü bekleyecen boş bekleyeceğine fırsat kovala dizdiğinden keyif al kazıklanma
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

7800x3d 12 bine 9070xt de 30 bine satıldığında kapış kapış gidiyor alan var alamayan var. sistemde totalde 4 bin lira indirim var zaten yazdım. 64 bini de dip fiyatlara göre hesapladım zaten. hazır sistem düşmanı bu kadar da olmanın anlamı yok yani :) herkes alsın harika fiyat bir daha gelmez demedim zaten ama piyasaya göre çok iyi fiyattan satıyor adamlar.
Hazır sistem düşmanı değilim kardeşim senin yani herkesin alamadığı şey ne? ram ve ssd. Sen bunları hazır sistemde indirimli alamıyorsan napıyım ben öyle hazır sistemi :)

olum adamın açtığı konuda sıcak fırsatlara güya nadir bir şey bakış açısına bak :d 12k lık işlemciyi alamayan bi sen varsın 32 e asus prime stok vardı epey alan aldı. Bu atılanı alsanda elinde ssd ram yok her türlü bekleyecen boş bekleyeceğine fırsat kovala dizdiğinden keyif al kazıklanma
Arkadaşım biz de biliyoruz akakçe de yazandan 1-2 lira daha ucuza bileşenler alındığını, denk getirirsen alırsın ama kalkıp da binde bir denk gelebilecek hatta bir daha denk gelmesi imkansız olan 27 lik nitro+ ı da kıstas almazsınız yahu. Hatta 7800x3D bile belki 12 ye bir daha düşmeyecek çünkü uzun süredir 14-14.5 bandında geziyor, gaming gecesinde bile 14 e kapışıyorlar ki o 12 lik stoğu millet resmen sömürdü, kaç dk kaldı stokta? 13K ya itopya kutulu sattı 5 stok hadi buyur.

Son düzenleme:
Arkadaşım biz de biliyoruz akakçe de yazandan 1-2 lira daha ucuza bileşenler alındığını, denk getirirsen alırsın ama kalkıp da binde bir denk gelebilecek hatta bir daha denk gelmesi imkansız olan 27 lik nitro+ ı da kıstas almazsınız yahu. Hatta 7800x3D bile belki 12 ye bir daha düşmeyecek çünkü uzun süredir 14-14.5 bandında geziyor, gaming gecesinde bile 14 e kapışıyor millet ki o 12 lik stoğu millet resmen sömürdü, kaç dk kaldı stokta? 13K ya itopya kutulu sattı 5 stok hadi buyur.
boş yere tartışma kral anlamak istemeyen anlamaz

Arkadaşım biz de biliyoruz akakçe de yazandan 1-2 lira daha ucuza bileşenler alındığını, denk getirirsen alırsın ama kalkıp da binde bir denk gelebilecek hatta bir daha denk gelmesi imkansız olan 27 lik nitro+ ı da kıstas almazsınız yahu. Hatta 7800x3D bile belki 12 ye bir daha düşmeyecek çünkü uzun süredir 14-14.5 bandında geziyor, gaming gecesinde bile 14 e kapışıyorlar ki o 12 lik stoğu millet resmen sömürdü, kaç dk kaldı stokta? 13K ya itopya kutulu sattı 5 stok hadi buyur.
12k - 13k arasında fiyatlarda ayın 14ünden beri gezdi 1 hafta. Ayın 14ünde pttavm idi sanırım platform satıcıyı hatırlamıyorum %14 indirim vardı belirli ürünlerde, bu işlemci de onlardan biriydi ve stok 50-100 civarındaydı diye hatırlıyorum. 14ünden bu yana tam 12kya başka yerde düştü, postları gezmek lazım bulmak için. Mevzu konuyu açan arkadaşı veya ürünü linçlemek değil.

Alacak arkadaşlara daha iyi fırsatlar/yollar olduğunu belirtip tercihi kendilerine bırakmak.
Kim ne almış nerden almış neden umrumda olsun forum amacına hizmet etsin diye "sıcak fırsat" kovalayan takipte olan arkadaşlar paylaşıyorlar tecrübelerini.

Bütün bunlar satış düştüğü için ve amd globalde işlemcilere 50 dolar indirim yaptığı için düştü son 1 ayda bu fiyatlar daha çok görülür oldu. 27k nitroyu geç asus prime diyorum 32 e hatta ilk 5 stoğu 30 du şu forumda biraz takılıp dediğim fiyatlara almak zor değil. Ben de çoğu şeyi bura sayesinde aldım dediğim şeyler iyiliğinize ister alın ister almayın

Arkadaşlar herkes bizim gibi hastalıklı indirim takip etmiyor bunları unutmayalım. tabii ki de her zaman indirimle ve ikinci elle daha iyi sistem toplanır bu değişmeyecek bir gerçek ama normal insanlar olduğunu da unutmayın bu dünyada.

Bence indirimlere karşı daha acımasız olmamız-yaklaşmamız lazım. Bizim tatmin olmamız demek satıcıların kar marjı için birer pay alması demek oluyor. Yanlış anlamayın, satıcıları öldürün falan demiyorum ama 32 bine satılabilen bir kartı 10 stokla bize sunup, daha sonra üstüne 7k koyarak satmaya çalışıyorsa bu bizim suçumuz. Bizden yüz alıp bunu yapabiliyorlar. Mümkün olduğunca boykot edip ortak yolu bulmamız gerekiyor. Bilgisayar tarafı bu dönemde zevk değil zaruriyet için alınıyor. Bu zaruriyeti kötü niyetli kullanan herkese karşıyım sadece. Daha fazla insanın bu yönde düşünebilmesi gerekiyor.

sana bugün 5 liradan versem al satçıyım diyi sarı sitede 40 a satıcan adamlar 100 kere indirim yaptıysa 99 unu al satçılar kaptı bizim halkı boykot etmemiz gerek kurumsalı değil ikinci el sıfırdan pahalı

60k ya bunları alırsın zaten ram ssdsiz hazır sistemin anlamı yok
7800x3d 14k indirimde
9070 XT 31k indirimde

Toplam 55k

B850m k koymuşlar
Hadi sen b650m r koy 5k
60 yaptı

Sistemde PSU kasa sıvı soğutma var daha siz nasıl 60k ya topluyorsunuz zaten bu sistemi

Geri