6k Sıvı Soğutma Önerisi

Hog Rider

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
378
Bütçe
6000
Arctic liq freezer 3 pro 360 düşünüyorum fakat kasaya sığar mı emin değilim. Başka önerilere de açığım.

Kasa: MSI MAG PANO 130R PZ

Arctic liq freezer 3 pro 360 düşünüyorum fakat kasaya sığar mı emin değilim. Başka önerilere de açığım.

Kasa: MSI MAG PANO 130R PZ
bende var kasa olrak lian v100r var sığdı kasa e-atx - atx e sığıyor sıvı soğutucusundan memnunum ayar yapmadan 70-81 civarı ayar yapınca 60-70 arası

zaten biliyorsun cevabını ama 2.ci ele güvenebilirsen lianli hydroshift'de bakabilirsin yok sıfır dersen arctic lf 3

Pro ile aradaki fark nedir? Bende almayı düşünüyorum kasa tarafında problemim yok ama merak ettim farkını
radyatör kısmı normalda daha iyi rpm vb her şeyi karşılaştırınca normali daha iyi o yüzden yakınlar ( fiyat olarak ) internette radyatör vb gözüküyor bakarsın hem daha da sessiz olur normali. internette karşılaştırma videolarını izle anlarsın.

radyatör kısmı normalda daha iyi rpm vb her şeyi karşılaştırınca normali daha iyi o yüzden yakınlar ( fiyat olarak ) internette radyatör vb gözüküyor bakarsın hem daha da sessiz olur normali. internette karşılaştırma videolarını izle anlarsın.
peki yukarıda atılan corsair nautilus mu daha iyidir lf 3 pro mu ? lf3 pro 3000 rpm fanlardan dolayı uçak kaldırır mı evde

Geri