MeGaDave06
80+
- Reaksiyon skoru
- 185
Amd fanı dicekler şimdi sana niye doğruyu söylüyorsun ki
Vallaha çok zengin olsam bide ddr5 sistem dizip 9070xt tadına bakmak isterdim 9700x ile 2kda
Amd fanı dicekler şimdi sana niye doğruyu söylüyorsun ki
Yani keşke daha fazlasını verip daha şeyler alabilsek bu kadar dert edip de indirim kovalamayız, Bi tane ekran kartı alıcaz alana kadar kırk takla atıyoruz, ben muhtemelen 9070 XT alıcam çünkü teknoloji çok hızlı gelişiyor bugün 5070 alsam Bi kaç seneye yetmeyebilir ama 9070 XT daha uzun vadeli ve hesaplı olarak geliyor nwidia cidden çok pahalıbu konuyu ben de açmıştım zamanında.. komiğime giden durum şu oldu. rx 9070 xt oyun konusunda mükemmel performans gösteriyor ona ne şüphe. fakat amaç işe geldiğinde yani render 3d düzenleme vb şeylerde rtx 5070 in iyi olacağını söylüyor. ama kimse rx 9070xt nin iş performansı hakkında bir şey söylemiyor.
ben her iki karta da tarafsız bakıyorum ve bende hala karar verebilmiş değilim. internette sadece saçma span oyun testleri var.
adam forza 6 ya vram yetmiyor diyip saçmaalıyor ama nette o kadar video gördüm çatırçutur oynatan.
fanboyluk yapmadan insanları bilgilendirseler güzel olurdu. her iki taraf buna dahil.
öyle maalesef..Yani keşke daha fazlasını verip daha şeyler alabilsek bu kadar dert edip de indirim kovalamayız, Bi tane ekran kartı alıcaz alana kadar kırk takla atıyoruz, ben muhtemelen 9070 XT alıcam çünkü teknoloji çok hızlı gelişiyor bugün 5070 alsam Bi kaç seneye yetmeyebilir ama 9070 XT daha uzun vadeli ve hesaplı olarak geliyor nwidia cidden çok pahalı