🔥İndirim Belkin 45 W Kompakt Şarj Cihazı 469 Tl

şarj soketinde problem yaşamıştım 45w kullandım diye apple bana bundan ötürü telefonun garantisine girmiyor demişti. 20w önerileni kullanmak en iyisi.
ne alaak nerden anlamışlar senin 45w adaptör kullandığını

ne alaak nerden anlamışlar senin 45w adaptör kullandığını
Konuda anlattım aslında okumamışsın gibi.
Hem telefon hem şarj aleti tarafında iki tarafında desteklediği maksimum değerden fazlasını cihazlar zaten çekemez ve veremez, donanımsal ve yazılımsal olarak güvenlik prosedürü gereği sınırlar akımı. 20watt orjinal başlığı kullanıyorum deseydiniz garantiye girerdi hocam, bahane etmişler size. Şarj soketinizde biriken toz,kir veya kablo kaynaklı sokette ısınmaya bağlı bir hasar görüp sormuşlardır, burada bir çok etken (nem, şarj esnasında havalandırma gibi) istatiksel şans devreye girebilir ve soket hasar alabilir. 150 200 liralık bir parça soket. işçilikle beraber 1000 liradan fazla istedilerse Apple Amerika'ya şikayet etmenizi öneririm.
Saygılar
3.500 TL ;(

Konuda anlattım aslında okumamışsın gibi.

3.500 TL ;(
senin beyanından ötürü yoksa tahmin ettiğim gibi nerden bilecekler. 2 yıldır xoaminin 45w ile kullanıyorum her hangi bir problem yaşamadım.

Hangi model hocam bende 17 ile bu adaptörü kullanıyordum. Huylandım şimdi.
Apple kendi sitesinde bile belkin adaptör satıyor. Garip bir durum.
iphoneye istersen 70-100w dı sanırım yada daha fazla güç veren adaptör tak telefon ihtiyacı kadar çeker ama orijinal yada kaliteli kablo ve adaptörde geçerli

iphoneye istersen 70-100w dı sanırım yada daha fazla güç veren adaptör tak telefon ihtiyacı kadar çeker ama orijinal yada kaliteli kablo ve adaptörde geçerli
Yani hocam bende öyle biliyorum. Konudaki adaptörle orjinal kablosunu kullanıyorum.
Teknik servis, sanırım baştan savmak için arkadaşı mağdur etmiş.

Evde şarj aleti doldu spigenler çok ucuzken almıştım, ucuz diye atlamayın bence ihtiyacınız varsa alın .

Yani hocam bende öyle biliyorum. Konudaki adaptörle orjinal kablosunu kullanıyorum.
Teknik servis, sanırım baştan savmak için arkadaşı mağdur etmiş.
olabilir
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Evde şarj aleti doldu spigenler çok ucuzken almıştım, ucuz diye atlamayın bence ihtiyacınız varsa alın .
aaahh ahhh çinden almıştım ugreenleri hala duruyor paketli telefoncu açılıur evdeki malzemelerden

belkin kaliteli üretiyor bu sebeple apple store de satılıyor ürünleri. Tavsiye ederim bende alıyorum 1 tane

şarj soketinde problem yaşamıştım 45w kullandım diye apple bana bundan ötürü telefonun garantisine girmiyor demişti. 20w önerileni kullanmak en iyisi.
hocam bende 16 pro max var 140watt ile şarj ediyorum 1 yıldır. iphonun içinde o watt ı vs. kısıtlayan bir ton şey vardır
muhtemelen sizin cihazda bir problem vardı, daha öncesinde. ufak bir kapasitör arızasıdır belkide.

Geri