powerbankta baseusa biraz mesafeli yaklaşıyorum anker yada spigen alınır bunun yerineBu ürün birçok kullanıcıda şişme problemi yapmış eski bir ürün değil mi yoksa o farklı bir model miydi ayrıca çok ağır diyen de olmuştu sanki
Arkadaşlar sakın almayın 1 yıl kullanmadan şişti param çöpe gitti. Baseus kullanmayın, xiaomi powerbank kullanın redmi powerbank hiç kullanmadım fakat xiaomi powerbanklerini 2018 den beri kullanıyorum daha hiç bir sorun çıkartmadı
2024 model bunların hepsi stok kaldı diye eritiyorlar galiba trendyoldada vardı bu ürünAlıntıyı görüntüle
eğer bu tarih doğruysa alınmaz
Aynı fiyat aralığında bunun yerine ne alınabilir
2-3 yıl götürür mü bu, hocam2024 model bunların hepsi stok kaldı diye eritiyorlar galiba trendyoldada vardı bu ürün
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Spigen 20000 mAh Alüminyum Kasa 30W USB-C + USB-A Giriş/Çıkış Hızlı Şarj 3 Portlu Powerbank / 1 Metre Type-C Harici Kablolu Taşınabilir Şarj Cihazı + Taşıma Çantası EA3020 Gray - ABA09434 : Amazon.com.tr: Elektronik
Spigen 20000 mAh Alüminyum Kasa 30W USB-C + USB-A Giriş/Çıkış Hızlı Şarj 3 Portlu Powerbank / 1 Metre Type-C Harici Kablolu Taşınabilir Şarj Cihazı + Taşıma Çantası EA3020 Gray - ABA09434 : Amazon.com.tr: Elektronikwww.amazon.com.tr
çok rahat götürür2-3 yıl götürür mü bu, hocam
lityum piller kullanılmasa bile içindeki hücreler ölüyor hocamKanki yılının hesabına takılmayın. Mesele micro usb
teşekkürler,, bunu çekeyim o zamançok rahat götürür
takılmak lazım batarya çoktan bitmiştir 0 dır oda artık bataryayı öldürmeye başlıyorKanki yılının hesabına takılmayın. Mesele micro usb
kullanmaya bağlı ama normal kullanmada daha fazla bile götürebilir2-3 yıl götürür mü bu, hocam