Drsağbırakmayan
80+ Silver
- Katılım
- 6 Ekim 2020
- Mesajlar
- 2,927
- Reaksiyon skoru
- 907
Model bilgim yok ama bence 4K al monitör bozulmadığı sürece yıllarca kullanılıyor.
Peki hocam bu ikisi arasında hangisini seçerdiniz?Hocam keyfin bilir 27'' istiyorsan onu al. Ben 32'' olanı tercih ederdim ekstra parlaklık ve yeni kaplama benim için önemli. Bana göre çok fark var, öyle söyleyeyim.
Xg27acdms. Ama bana kalırsa 30k bunlara vericeğime en azından 35k ya MO27U2 alırım. 2k oledler metin netliği açısından iyi değil. Görüntü zaten yeteri kadar keskin değil. Yani güzel ama 30k buna vermek yerine 5k ekleyip 4k almak daha mantıklı. Metinler çok keskin gözükecektir. Ayrıca bunlar 3.nesil eski paneller mo27u2 ise 4.nesil tandem panel kullanıyor. Ben bu bütçede 2k almazdım. Alabiliyorsa mag321up x24, alamıyorsam mo27u2.Peki hocam bu ikisi arasında hangisini seçerdiniz?
Hocam mesajınızı görmeden önce XG27ACDMS'yi sipariş ettim, hala iptal edebilirim. Arada 8500TL'lik bir fark var, sizce bu farka değer mi?Xg27acdms. Ama bana kalırsa 30k bunlara vericeğime en azından 35k ya MO27U2 alırım. 2k oledler metin netliği açısından iyi değil. Görüntü zaten yeteri kadar keskin değil. Yani güzel ama 30k buna vermek yerine 5k ekleyip 4k almak daha mantıklı. Metinler çok keskin gözükecektir. Ayrıca bunlar 3.nesil eski paneller mo27u2 ise 4.nesil tandem panel kullanıyor. Ben bu bütçede 2k almazdım. Alabiliyorsa mag321up x24, alamıyorsam mo27u2.
MAG272up ve mo27u2 aynı teknolojiler ve benzer görüntüye sahip Tandem modeller. Yeni kaplama, trueblack500, özelleştirilebilir hdr eğrisi gibi yenilikler yok. Giga ucuz olduğu için daha mantıklı.Hocam mesajınızı görmeden önce XG27ACDMS'yi sipariş ettim, hala iptal edebilirim. Arada 8500TL'lik bir fark var, sizce bu farka değer mi?
Gerçekten değer diyorsanız hangisini sizce daha iyidir?
MO27U2(36.500TL) mi? Yoksa MSI MAG 272UP X24(40.000TL) mu?
değer giga al bence deHocam mesajınızı görmeden önce XG27ACDMS'yi sipariş ettim, hala iptal edebilirim. Arada 8500TL'lik bir fark var, sizce bu farka değer mi?
Gerçekten değer diyorsanız hangisini sizce daha iyidir?
MO27U2(36.500TL) mi? Yoksa MSI MAG 272UP X24(40.000TL) mu?
Ben MSI olanın 271qp olanını kullanıyorum çok memnunum 273qp ile farkını bilmiyorum nerdeyse yoktur büyük ihtimalle. Görüntü ufak bir kaç ayardan sonra harika oluyor. Kullanmaya başlayalıda bir 5 ay oluyor, sorun sıkıntı yok Allah'a şükür.Peki hocam bu ikisi arasında hangisini seçerdiniz?
Şansıma ürünü sipariş ettikten 5 dakika sonra kargoya verdikleri için şimdilik iptal edemiyorum. Ürün yarın elime ulaşıcak, en azından denemiş olurum duruma göre kullanırım ya da iade edip mo27u2 alırım. Vakit ayırdığınız için teşekkür ederimMAG272up ve mo27u2 aynı teknolojiler ve benzer görüntüye sahip Tandem modeller. Yeni kaplama, trueblack500, özelleştirilebilir hdr eğrisi gibi yenilikler yok. Giga ucuz olduğu için daha mantıklı.
Bence 27'' istiyorsan giga al
27 bile büyük geliyor bana 16 inc laptoptan geçtim g65 b ye 32 iyi ki almamışım dedim he ama arkama yaşlanır hikayeli oyun oynarım dersen büyük gelmezHocam benim de gönlüm ondan yana ancak 32" çok büyük olur diye çekiniyorum, FPS oyunlarında sıkıntı yaratmasın?