Oyun İçin Oled Monitör Önerisi 27" mi 32" mi? - 2k mı 4k mı?

Hocam keyfin bilir 27'' istiyorsan onu al. Ben 32'' olanı tercih ederdim ekstra parlaklık ve yeni kaplama benim için önemli. Bana göre çok fark var, öyle söyleyeyim.
Peki hocam bu ikisi arasında hangisini seçerdiniz?

Xg27acdms. Ama bana kalırsa 30k bunlara vericeğime en azından 35k ya MO27U2 alırım. 2k oledler metin netliği açısından iyi değil. Görüntü zaten yeteri kadar keskin değil. Yani güzel ama 30k buna vermek yerine 5k ekleyip 4k almak daha mantıklı. Metinler çok keskin gözükecektir. Ayrıca bunlar 3.nesil eski paneller mo27u2 ise 4.nesil tandem panel kullanıyor. Ben bu bütçede 2k almazdım. Alabiliyorsa mag321up x24, alamıyorsam mo27u2.

Xg27acdms. Ama bana kalırsa 30k bunlara vericeğime en azından 35k ya MO27U2 alırım. 2k oledler metin netliği açısından iyi değil. Görüntü zaten yeteri kadar keskin değil. Yani güzel ama 30k buna vermek yerine 5k ekleyip 4k almak daha mantıklı. Metinler çok keskin gözükecektir. Ayrıca bunlar 3.nesil eski paneller mo27u2 ise 4.nesil tandem panel kullanıyor. Ben bu bütçede 2k almazdım. Alabiliyorsa mag321up x24, alamıyorsam mo27u2.
Hocam mesajınızı görmeden önce XG27ACDMS'yi sipariş ettim, hala iptal edebilirim. Arada 8500TL'lik bir fark var, sizce bu farka değer mi?

Gerçekten değer diyorsanız hangisini sizce daha iyidir?

MO27U2(36.500TL) mi? Yoksa MSI MAG 272UP X24(40.000TL) mu?

Hocam mesajınızı görmeden önce XG27ACDMS'yi sipariş ettim, hala iptal edebilirim. Arada 8500TL'lik bir fark var, sizce bu farka değer mi?

MAG272up ve mo27u2 aynı teknolojiler ve benzer görüntüye sahip Tandem modeller. Yeni kaplama, trueblack500, özelleştirilebilir hdr eğrisi gibi yenilikler yok. Giga ucuz olduğu için daha mantıklı.

Bence 27'' istiyorsan giga al

değer giga al bence de

Ben MSI olanın 271qp olanını kullanıyorum çok memnunum 273qp ile farkını bilmiyorum nerdeyse yoktur büyük ihtimalle. Görüntü ufak bir kaç ayardan sonra harika oluyor. Kullanmaya başlayalıda bir 5 ay oluyor, sorun sıkıntı yok Allah'a şükür.

MAG272up ve mo27u2 aynı teknolojiler ve benzer görüntüye sahip Tandem modeller. Yeni kaplama, trueblack500, özelleştirilebilir hdr eğrisi gibi yenilikler yok. Giga ucuz olduğu için daha mantıklı.

Bence 27'' istiyorsan giga al
Şansıma ürünü sipariş ettikten 5 dakika sonra kargoya verdikleri için şimdilik iptal edemiyorum. Ürün yarın elime ulaşıcak, en azından denemiş olurum duruma göre kullanırım ya da iade edip mo27u2 alırım. Vakit ayırdığınız için teşekkür ederim

Hocam benim de gönlüm ondan yana ancak 32" çok büyük olur diye çekiniyorum, FPS oyunlarında sıkıntı yaratmasın?
27 bile büyük geliyor bana 16 inc laptoptan geçtim g65 b ye 32 iyi ki almamışım dedim he ama arkama yaşlanır hikayeli oyun oynarım dersen büyük gelmez
Ben ekran icine girip oynayan tipim az da olsa o yüzden büyük geldi

Geri