Ölmüş Bitmiş Rtx 2080 Tı Alınır mı?

Reaksiyon skoru
18
7 yıllık kart ama rog strix veya aourus görünce acaba dedirtiyor. 11gb vram ve 5060'ın bir tık üstü performansta cezbediyor. Hayvani güş tüketimi olsa da kaliteli modellerin eskimesi pek de olası gelmiyor.

Tecrübesi olan var mı? 10k tl ye iyi modeller bulunursa oluru var mı? Yoksa boş yapma, 7-8 yıllık kart alınır mı diyenlerdensiniz?

vramlerden çok üzülürsün. uzun kullanım süresi geçtiği için ve mining döneminide işin içine dahil edersek bence aşırı riskli yatırım diyebilirim. almak için amiyane tabirle bedava olması şartı ararım

7 yıllık kart ama rog strix veya aourus görünce acaba dedirtiyor. 11gb vram ve 5060'ın bir tık üstü performansta cezbediyor. Hayvani güş tüketimi olsa da kaliteli modellerin eskimesi pek de olası gelmiyor.

Tecrübesi olan var mı? 10k tl ye iyi modeller bulunursa oluru var mı? Yoksa boş yapma, 7-8 yıllık kart alınır mı diyenlerdensiniz?
artık nvdia 2000 ve amd 5000 serisi alınmaz çok yaşlandı ve eskidi üstüne dlss 4.5 ile fleç oldu kart çok performans düşürüyor illa nvdia olacaksa 4070 in altı bakılmamalı amd içinde 7800xt kovalanabilri yeni fsr 4.1 ile biraz kart canlanıcaktır

Döneminin mining kartları yorulmuş olabilir kumar gibi bir şey oluyor o kartları almak çok emin olmak lazım geçmişinden benim fikrim bu yönde.

Kullanıcı çok önemli. Eğer o kartı 8 yıl ben kullansaydım sana en az 8 yıl daha kullanabileceğinin garantisini verirdim. Ama kart bakımsız ve sürekli yüksek ısıda kullanıldıysa vrm ve yolları gerçekten başına iş açabilir. Yoksa kartın 8-10 yıl kullanılması bir şey ifade etmez.

Hocam alma bulaşma kaç yaşında kart neler gördü kim bilir. Belki yandı çipi ısıtıldı tekrar çalışır hale getirildi bilemezsin.

Kullanıcı çok önemli. Eğer o kartı 8 yıl ben kullansaydım sana en az 8 yıl daha kullanabileceğinin garantisini verirdim. Ama kart bakımsız ve sürekli yüksek ısıda kullanıldıysa vrm ve yolları gerçekten başına iş açabilir. Yoksa kartın 8-10 yıl kullanılması bir şey ifade etmez.
Güzel yorum. O kadar da uğraşmak istemem şahsen geçmişini araştırmaya.

10k etmez. eğer acelen yoksa indirimleri bekle üzerine birkaç bin daha koyup adam akıllı pişman olmayacağın yeni nesil bir ekran kartı alırsın
8gb vram üstü düzgün fiyatta nvidia kart yok. (Rtx 3060'ı adamdan saymıyorum.)

Lakin bence de 10k etmez.

1080 Ti ve 2080 Ti tarafında neden bilmiyorum ama bunların piyasası aşırı manipüle ediliyor.

Güzel yorum. O kadar da uğraşmak istemem şahsen geçmişini araştırmaya.

8gb vram üstü düzgün fiyatta nvidia kart yok. (Rtx 3060'ı adamdan saymıyorum.)

Lakin bence de 10k etmez.
dostum gidiceksin 2.elde intel arc b580 alacaksın geçecek 10 bin tl altına rahat bulunuyor üstüne intelin yeni mfg ve dlss alternatifide çok güzel bu bütçelerde en iyi ürün b580 başka çaren yok 10 bin tl yede nvdia kötü kartlarını alırsın iyileri olmaz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,117
Üyeler
196,899
Son üye
Xelthar.10
Geri