her iki şirkette toz pembe değil hala bir kaç tık nvidia üstün oyun konusu ve iş konusu diye ikiye ayrılır bu karşılaştırma ve şunu diyebilirim ki yazılımsal olarak nvidia daha stabil gibi ha kullanmadım 6600 kullandım hd5500 series kullandım 9070xt kullandım her üç kartta da hata yaşadım fakat burada eski kartların hatalarını açmayacağım
hatalar çıktığında direkt karta suç atmayalım
hadi parçalara suç atalım
psu 850gl sorunsuz
işlemci 7500f sorunsuz çalışıyor testlerde
ram ler de sorunsuz
9070xt yi ilk aldığım zamanlar görüntü kalitesi bozuluyordu oyunlar çöküyordu sonradan düzeldi şuanda sorunsuz
god of warda ve bir kaç oyunda fsr açınca görüntü bozuluyordu vs vs
5000 serisinde de hatırladığım kadarıyla fanların çalışmasını engelleyen stabilitenin içine eden bir sürücü sorunu vardı kartlar fazla ısınıyordu bu yüzden ondan sonra gsync veya yüksek hz lere alınca sistem siyah ekranda kalıyordu falan 60hz de kullanmak zorunda kalıyordu kullanıcılar
bir çok hata ile karşılaşabiliyor kullanıcı fakat sonuç olarak çoğu çözülüyor (ha bu
@jombo eleman hala 4 sürüm eskiyi kullanıyor jhgakjhgaıughua) burada kullanıcının kullanım amacı büyük oranda rol oynuyor ben iş için herkese nvidia öneririm 5070 olsa bile saf güç isteyen birine yada nvidia tarafında kart 5-10 fazlaysa gidip amd tarafında muadilini öneririm bu tarz konular saçma geliyor artık vs değil de bilgilendirme olsaydı konunun amacı süper olurdu bu arada
burada denildiği gibi bir şey yaşanmıyor (en azından uzun zamandır görmüyorum) harbiden iş için o kart kullanılacaksa gidip 5070 i almak daha mantıklı