Hocam öyle çok indirim kovalamıyım falan kafasındaysan gayet alınabilir. Muhteşem bir fırsat mı değil ama güzel bir fiyatı var bence. Ben biraz daha görsel açıdan bakıyorum beyaz kasa beyaz sıvı soğutma koymuşlar kasa akvaryum değil o yüzden görsellik sınırlı üstüne siyah ekran kartı konulmuş. Biraz ondan biraz bundan yarım yamalak bir renk kombinasyonu var. Ama görselliği önemsemiyorsan ve taksit seçeneği sana uyuyorsa kötü bir sistem değil bence. Ben zaten sıvı soğutma sevmiyorum o yüzden direk iptal benm için
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Ama 2 ay manyak gibi indirim kovalarsan forumda daha iyilerini toplayabilirsin tabii ki
Hocam sessizlik seven bir insanım. Sıvı soğutmaya istediğin kadar ince ayar çek hava soğutma kadar sessiz olamıyor. Bu dediğim oyun esnasında değil tabii ki. Oyun esnasında hem sıvı hem hava soğutma ikiside belli bir miktar sesli çalışır fakat oyun sesleri vs. bastırıyor biraz. Ama gece tüm sesler kesildiğinde klavyenin tuşlarının bile çok ses yapıyormuş gibi duyulduğu zamanlarda sıvı soğutmanın pompa sesi beni rahatsız ediyor. Hava soğutmayı yarı fiyatına alıyorum en baba bozulursa 1 tane fanı bozulur değiştirirsin 300 500 liralık mevzu. Ama sıvı soğutma daha kısa ömürlü daha çabuk bozulan bişey. Birde şuan günümüzdeki işlemciler AMD tarafında aşırı güç tüketimi olmadığından çok rahat soğutulabiliyor. Çok görsel kaygılarınız yoksa hava soğutma daha makul bir seçenek.
İlk defa güzel bir lite sistem geldi. Parçalar full Asus ve beyaz. Parça kalitesi de gayet iyi. Sistemde toplamda 14.469 TL olan kasa ve PSU bedavaya geliyor. Bayağı avantajlı yani...
O kasa güç kaynağına kim 14k verecek acaba ayrıca tecnopat düşmanı değilim ama neden her paylaşımında ayrıca tecnopat linkide paylaşıp illa farklı siteye yönlendiriyorsun millete açtıracağına direk indirim konusunu sen açsan ya
LITE-9070 XT V2 / AMD Ryzen 7 7800X3D / ASUS Prime Radeon RX 9070 XT OC Edition 16GB / LITE PAKET en uygun fiyat seçenekleri e ITOPYA.COM'da
www.itopya.com
İtopya ram ve ssdsiz sistemler çıkarıyor biliyorsunuz arkadaşlar. Fiyat iyi bence. SSD seçenekleri kötü, ayrıca almak daha mantıklı. RAMi direkt Twinmos 2x16 ekleyebilirsiniz isterseniz. Tek tek toplamaya göre (dip fiyattan) tahmini 4 bin lira indirim var.