fazeon kasa psu 4.5 gözüküyordu sepete attım düştü anakartta da kesin böyle deneyip aldılarsepette hiç düşmedi ki ? 18..00dan beeri baktım
inan bende düşmedi anakartfazeon kasa psu 4.5 gözüküyordu sepete attım düştü anakartta da kesin böyle deneyip aldılar
İtopyaya teşekkür ederim. 9950x alıcaktım kampanya bekliyordum. Bu nasip oldu sanırım düz modeli 10 bin di bu 18 bindi. Hızlıca tekini seçmem gerekiyordu birini sildim sepetten.kaç tl'ye aldın indirimi göremedim ben![]()
O nasıl B760 fiyatı harbidenbence z890 ın fiyatı ile b760 ın fyatını karıştırdılar iptal gelebilir![]()
maalesef fiyat düşmeden sepette düşüyormuş sanırım bugün ben kasa psu da denedim oldu düşmedim anakartta denedim olmamıştıyemin bile ederim 2. saniyesinden beri f 5 atıyorum yanda tık yok direk mağazaya özel dediler web için hiç açılmadı
hocam ben aldım nasıl oldu şaşkınım cidden ben de isyan ediyordum bi kaç mesaj önce görebilirsin
Bende fiyat hiç degişmedihocam ben aldım nasıl oldu şaşkınım cidden ben de isyan ediyordum bi kaç mesaj önce görebilirsin