alma o fiyata daha iyi klavyeler varGaming gen de var sanırım ülkede almayı düşünüyorum mantıklı mı sizce parasını hak ediyor mu ?
Var mı kafanda başka öneriO fiyatlara çıkıldığında klavyeler arasında artık milimetrenin altındaki hareket hassaslığını falan karşılaştırmaya başlıyorsun. Yazılım olarak en iyisi ama hız olarak çoktan geçildi.
Benim ilk tercihim chilkey slice 75 olurdu. İllaki %80 olacaksa Hex80 tercih ederdim. Bütçe sıkıntı değilse Nuphy Wh80 de çok sağlamdır.Var mı kafanda başka öneri
Nuphy link var mıBenim ilk tercihim chilkey slice 75 olurdu. İllaki %80 olacaksa Hex80 tercih ederdim. Bütçe sıkıntı değilse Nuphy Wh80 de çok sağlamdır.
Nuphy link var mı
Yazılım vs olarak wootingden iyi mi alıcam ona göre![]()
NuPhy WH80 Klavye (Manyetik Switch / HE)
Not: Ürün kutudan PBT tuş başlıkları ile çıkmaktadır, siparişinizin yanında WH80 ile uyumlu transparan tuş takımı gönderilecektir. Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi...wraithesports.com
Klavyede ne arıyorsunuz? Ham performans arıyorsanız Wooting öndedir. Nuphyde kötü diyemem elbette. Ama 10k küsür fiyat verdikten sonra performans yanında total kalitede arıyorsanız Nuphy size onu verir.Yazılım vs olarak wootingden iyi mi alıcam ona göre