çok bilinen bir dizi deil o yüzden tavsiye ediyorum The 100 eğer konu ve türü sana hitap ediyorsa çok beğenirsin.İzlediğiniz en iyi dizi neydi ve neden?
Bana göre:
1- Prison Break
2- Better call saul
3- Breaking Bad
4- The walking dead
5- Mr robot (ilk 3 4 bölümü izledim eşcinsellik sahnelerinden sonra hevesim kaçtı ama hala ilgimi çeker Elliot felan.)
6- Rick and morty
Kesinlikle şunu izle dediğiniz bir dizi varmı? Güzel ders veren içine çeken dram gerilim olan? Six feet under izle pişman olmazsın diyor bir arkadaşım ama gündelik hayat dizisi gibi duruyor aşk meşk felan.
mayor of kingstownİzlediğiniz en iyi dizi neydi ve neden?
Bana göre:
1- Prison Break
2- Better call saul
3- Breaking Bad
4- The walking dead
5- Mr robot (ilk 3 4 bölümü izledim eşcinsellik sahnelerinden sonra hevesim kaçtı ama hala ilgimi çeker Elliot felan.)
6- Rick and morty
Kesinlikle şunu izle dediğiniz bir dizi varmı? Güzel ders veren içine çeken dram gerilim olan? Six feet under izle pişman olmazsın diyor bir arkadaşım ama gündelik hayat dizisi gibi duruyor aşk meşk felan.
Hocam prison break ortalama the walking dead genelde ortalama alti ilk 3 4sezon iyi. Spartacus izleyebilirsin, fringe lost bunlara bakabilirsin. Ne tur seviyorsunİzlediğiniz en iyi dizi neydi ve neden?
Bana göre:
1- Prison Break
2- Better call saul
3- Breaking Bad
4- The walking dead
6- Rick and morty
The walking ilk 6 7 sezon deli gibi sardı en çok saran oydu ancak diğer sezonlar 0 heves ile izledim prison break sardı baya sıralayacak olursakHocam prison break ortalama the walking dead genelde ortalama alti ilk 3 4sezon iyi. Spartacus izleyebilirsin, fringe lost bunlara bakabilirsin. Ne tur seviyorsun