İzlediğiniz En İyi Dizi Nedir? ve Bana Ne Önerirsiniz?

Bir siralama listesi yok yok ama sayabileceklerim
Punisher
Banshee
Reacher
The boys

1. The sopranos
2. Dexter
3. Hannibal
4. Game of thrones
5. La casa de papel
İzlediklerim arasından bu dizileri öneririm ( sıralama rastgele ). Benim favorilerim arasında dexter beni hikaye olarak daha çok içine çekti seride devam ediyor ama hangi yapım daha kaliteli desen favorim the sopranos veya got olur yüksek ihtimal.

1 - breaking bad
2 - dexter
3 - twd
4 - vikingler
5 - la casa de papel
(the sopranos ve banshee gibi izlemek istediğim birkaç dizi daha var ona göre liste degişebilir)

Zamanında netflixte dark izlemiştim gerçekten çok sağlam çok kaliteli bi yapımdı çok beğendim.

İzlediğiniz en iyi dizi neydi ve neden?
Bana göre:
1- Prison Break
2- Better call saul
3- Breaking Bad
4- The walking dead
5- Mr robot (ilk 3 4 bölümü izledim eşcinsellik sahnelerinden sonra hevesim kaçtı ama hala ilgimi çeker Elliot felan.)
6- Rick and morty

Kesinlikle şunu izle dediğiniz bir dizi varmı? Güzel ders veren içine çeken dram gerilim olan? Six feet under izle pişman olmazsın diyor bir arkadaşım ama gündelik hayat dizisi gibi duruyor aşk meşk felan.
çok bilinen bir dizi deil o yüzden tavsiye ediyorum The 100 eğer konu ve türü sana hitap ediyorsa çok beğenirsin.

1. Lost
2. The walking dead
3. The mentalist
4. Breaking bad
5. Prison break
6. Peaky blinders

Valla listede daha çok var sıralamayı yaptimda şimdi pişman olurum hepsi 1. Olmayı hak eden diziler

İzlediğim en çok saran dizilerden kesinlikle Rick and Morty, 2Broke Girls de çok iyiydi 1 günde 1-2 sezon bitirmiştim son sezondayım bir türlü devam ettiremedim kaldı öyle, Lucifer de aynı şekil 2 sezon bitirdim bir günde müthiş bir diziydi, Ben 10 classic ile başlayıp diğerlerinide bitireceğim şuan 3. sezondayım bundan sonra alien force geçeceğim listem baya kabarık

Bana göre:
1- Prison Break
2- Better call saul
3- Breaking Bad
4- The walking dead
5- Mr robot (ilk 3 4 bölümü izledim eşcinsellik sahnelerinden sonra hevesim kaçtı ama hala ilgimi çeker Elliot felan.)
6- Rick and morty

Kesinlikle şunu izle dediğiniz bir dizi varmı? Güzel ders veren içine çeken dram gerilim olan? Six feet under izle pişman olmazsın diyor bir arkadaşım ama gündelik hayat dizisi gibi duruyor aşk meşk felan.
mayor of kingstown

Rastgele bir Instagram postunda görüp The Sopranos a başladım. Başladınmı bırakamıyorsun. The Sopranos öneririm. Peaky Blinders da izlemiştim mesela beni bu dizi kadar içine çekmemişti. Ama o da güzeldi.

Bana göre:
1- Prison Break
2- Better call saul
3- Breaking Bad
4- The walking dead
6- Rick and morty

Hocam prison break ortalama the walking dead genelde ortalama alti ilk 3 4sezon iyi. Spartacus izleyebilirsin, fringe lost bunlara bakabilirsin. Ne tur seviyorsun

Hocam prison break ortalama the walking dead genelde ortalama alti ilk 3 4sezon iyi. Spartacus izleyebilirsin, fringe lost bunlara bakabilirsin. Ne tur seviyorsun
The walking ilk 6 7 sezon deli gibi sardı en çok saran oydu ancak diğer sezonlar 0 heves ile izledim prison break sardı baya sıralayacak olursak
Twd
pb
bcs
bb

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,253
Üyeler
196,921
Son üye