Thermalright Phantom Spirit 1999tl

Hocam bilgin yoksa fikrin olmasın rica ediyorum kullanmadıysan yorum yapma. Gayet rahat soğutabiliyor diyosak soğutabiliyodur. Sen illa sıvı soğutma olması gerekiyor diyosan da kendine sakla bu değerli bilgiyi lütfen.
Bilen adamın hali de bir başka oluyor hocam

Hocam bilgin yoksa fikrin olmasın rica ediyorum kullanmadıysan yorum yapma. Gayet rahat soğutabiliyor diyosak soğutabiliyodur. Sen illa sıvı soğutma olması gerekiyor diyosan da kendine sakla bu değerli bilgiyi lütfen.
Bende var argb olanı ama sogutması hoşuma gitmedi

Sende abartma 7800x3d bile sogutuyor deme :D
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Boya reis

Bende var argb olanı ama sogutması hoşuma gitmedi
kendin montajladıysan montaj hatası olabilir.
Macunu az veya çok sürdüysen yapar.
Kule tipini vidalarla iyi oturtmazsan ısınır

7600x var stres testini actıgım an 95 96 derece oluyor
Stress testi farklı güzel kardeşim. Nitrojenle soğutmadığın sürece soğutucudan bağımsız o seviyeye çıkar. Oyun esnasında veya R23 testinde bakacaksın.

peki bu phantom sipiritten daha iyisi varmı hocam. Ama noctua d15 v2 gibi 13 bin olmasın :D
İlla ki var ama TR de pek yok, olan tek tük de 5 katı daha pahalı. Ayrıca ''daha iyisi'' derken testlerde taş çatlasa 2-3 derece daha iyi yani o kadar.

Sende abartma 7800x3d bile sogutuyor deme :D

Boya reis
Bilginiz yoksa fikriniz de olmasın. 9800X3D'yi rahatlıkla soğutabilen bir işlemci fanı. Biraz youtube araştırması yapmak zor değil.

Kullanıyorum cacık bir sogutma
Hocam, aynı işlemciyi kullanıyoruz. Bende Peerless Assassin var, Spirit'in bir alt modeli. Aralarında birkaç derece fark var. Stres testinde 84-86 derecelerde geziyor, oda sıcaklığım 28-29 derece. Ne kadar iyi bir soğutma takarsanız takın, mimari gereği 95 dereceyi hedefleyen bir işlemci 7600X.

Geri