- En İyi Cevap
- 4
- Reaksiyon skoru
- 19,893
Ülkende ham olarak çıkıpta %100 yerli kalan doğru düzgün ürünün yok.Bunu biliyorum zaten merak etme.
Neyi biliyorsun.
Nutellanın nasıl ekmeğe sürüldüğünümü?
Ülkende ham olarak çıkıpta %100 yerli kalan doğru düzgün ürünün yok.Bunu biliyorum zaten merak etme.
Erken seçim olmayacak.Çok enteresan erken seçim söylentileri öncesi müjde![]()
Devasal bi kaynak çıkarsa daha da düşer.dolar 5 e inerse da 2 yi 6.85 te aldığım için üzülürüm
devasa bir kaynak olsa şimdiye kadar bilinmez miydi ?Devasal bi kaynak çıkarsa daha da düşer.
Bir petrolle bu kadar basit mi doların düşecegi? Eger gerçekten dolar düşerse bir petrol ile harika bir şey olur. Dogal kaynakları ve cennet vatanı bize nasib eden Allaha şükürler olsun.Devasal bi kaynak çıkarsa daha da düşer.
Bilinmezdi ülkenin durumuna baksana. Cumhuriyet kuruldugundan beri adam akıllı bir şey yapan görmedim. Ürkek ve vizyonsuz liderler hep. Erbakan hoca hariç. Bu videoyu izlersen beni anlarsın.d
devasa bir kaynak olsa şimdiye kadar bilinmez miydi ?
Devasa bir kaynağın da getirdiği tehlikeler var hocam,Devasal bi kaynak çıkarsa daha da düşer.
İnşallah yanılıyorumdur çok önemli bir müjde gelir.Bir petrolle bu kadar basit mi doların düşecegi? Eger gerçekten dolar düşerse bir petrol ile harika bir şey olur. Dogal kaynakları ve cennet vatanı bize nasib eden Allaha şükürler olsun.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bilinmezdi ülkenin durumuna baksana. Cumhuriyet kuruldugundan beri adam akıllı bir şey yapan görmedim. Ürkek ve vizyonsuz liderler hep. Erbakan hoca hariç. Bu videoyu izlersen beni anlarsın.