9070 Xt mi Yoksa 5070 mi, Bu Fiyata Hangisi ?

Aklındaki soru işaretlerini bitirebilecek bir video :

Nebi hocamın anlatımı çok güzel.

Ses Sıcaklık tablosunu 9070xt için tüm modellerde burada :
Bu tablodanda farkları görebilirsin. https://docs.google.com/spreadsheet...FAnqcwMi71nQ1fIFc97vo0/edit?pli=1&gid=0#gid=0
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle

Aynı fiyata sadece çektiği W değeri fazla sıcaklık ve fps daha iyi hocam yapmayın.
1779521021915.webp

ben pek emin olamadım ya en iyisi gidip 7900xtx alayım

hocam konudan bağımsız TwinMOS 32GB(2x16GB) VoltX 6000MHz CL36 DDR5 XMP/EXPO Dual Kit Ram alınır mı? iyi mi?
Anakartını bilmiyorum tabii ki ama. Rakiplerine göre fiyatı itopyada gayet iyi alınır.

eki ekran kartından memnun musun, onun fiyat

Daha dün Cyberpunk 2077 Full+Full ayarlarda oynuyordum 60 dereceyi geçmedi. Soğutma performansı başarılı bir tık daha iyi olmasını istiyorsan Sapphire 9070XT Nitro+ Modelinede bakabilirsin. Ama pulse yeterli olur.
Teşekkürler hocam 1000 tl de ekstra kod ile 34.000 tl ye bunu aldım 6 taksit

hayırlı olsun güzel seçim😊
Çok güzel tercih kart bende var ve çok serin çalışıyor alınabilecek en fp bir model kartın görünümü giriş orta Ama soğutma performansı üst seviye

Çoğu oyunu fps sinirli oynadığım için özellikle hikayeli oyunları kart 48-54 arası calisiyor Tam yükte bile 55-58

Çok güzel tercih kart bende var ve çok serin çalışıyor alınabilecek en fp bir model kartın görünümü giriş orta Ama soğutma performansı üst seviye
9070xt lerde en büyük sıkıntı kartın hotspot dereceleri çoğu kartta gpu ile hotspot arasında 25-30derece farklar oluyor. bende de asus prime var oyunlarda genelde 60-62 derece arası oluyor. ama hotspot 90 ları buluyor sizde de öylemi

9070xt lerde en büyük sıkıntı kartın hotspot dereceleri çoğu kartta gpu ile hotspot arasında 25-30derece farklar oluyor. bende de asus prime var oyunlarda genelde 60-62 derece arası oluyor. ama hotspot 90 ları buluyor sizde de öylemi
58 olunca hotspotu 76 oluyor fps kısınca 66

Hafif oyunlar da 60 altına bile düştüğü oluyor

hotspot 90 biraz fazlaymış normalde 75-83 arası takılıyor diye biliyorum

hotspot 90 biraz fazlaymış normalde 75-83 arası takılıyor diye biliyorum
yani bi kaç kişiyle daha konuştum bellekler 88 90 ları bulduğunu söylüyorlardı. o değerlerde dolanan bi kart varsa yapışılmalı

Sadece vramler hynix olduğu için full yükte 90 oluyor oda fps kisikken 80 falan
zaten tam yük önemli maximum değerlei nedir onu merak etmiştim örneğin furmak testinde vs

Geri