Tek Başına Yapılan Türk Pc Oyunu

Reaksiyon skoru
17
Arkadaşlar herkese merhabalar,

Çok sevdiğim bir arkadaşım 4 seneyi aşkın süredir tamamen tek başına bir oyun geliştirdi. Fakat bunu direkt olarak buraya yazmadan önce, forum kurallarında belki yasaktır vs. diye yazmak istemedim açıkçası. Herhangi bir yasak var mı acaba bunu burada duyurmamdan? Elimizden geldiğince biz de destek olmaya çalışıyoruz. Herhangi bir kısıt-yasak yok ise detayları paylaşmak isterim. Henüz daha çıkmadı ama istek listesi toplanma aşamasında, Temmuz ayında da çıkış olacak.

Arkadaşlar herkese merhabalar,

Çok sevdiğim bir arkadaşım 4 seneyi aşkın süredir tamamen tek başına bir oyun geliştirdi. Fakat bunu direkt olarak buraya yazmadan önce, forum kurallarında belki yasaktır vs. diye yazmak istemedim açıkçası. Herhangi bir yasak var mı acaba bunu burada duyurmamdan? Elimizden geldiğince biz de destek olmaya çalışıyoruz. Herhangi bir kısıt-yasak yok ise detayları paylaşmak isterim. Henüz daha çıkmadı ama istek listesi toplanma aşamasında, Temmuz ayında da çıkış olacak.
Forumların bir nevi amacı budur zaten yaptığı oyunu paylaşır biz de iyi mi kötü mü veya artı eksilerini söyleriz. Yasak değil diye biliyorum böyle çok fazla konu açıldı.

Yasak değil yazabilirsiniz.

Dönüşleriniz için teşekkür ederim. Yasak olup olmadığını öğrenmek için açtığım bir konuydu. Birazdan tanıtım linkleriyle beraber paylaşıyor olacağım.

Geri