Okan Demiray
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 281
Bu kadar agresif olmana gerek yok, bilmeyen bir insan için korkutucu olabiliyor böyle işte hotspot görmek.aynen kardeş +1 /bunu tasarlayan mühendisten zekisin +1
Bu kadar agresif olmana gerek yok, bilmeyen bir insan için korkutucu olabiliyor böyle işte hotspot görmek.aynen kardeş +1 /bunu tasarlayan mühendisten zekisin +1
Birisi benzer bir sorunu yaşamıştı forumda konusu vardı ama çözümü var mıydı ya da neydi hatırlamıyorum bir bak istersen o da lolde yaşamıştı sanırım.Lolde oyunum cok donuyor ve ekran çöküyor ne yapacağım bilemedim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Sürekli böyle bu görüntü gidincede kasmaya başlıyor
böyle bir görüntü alıyorsan bırak kullanma iade et zaten. bu nedir. ya kablodan dolayı böyle görüntü veriyor yada ekran kartındanLolde oyunum cok donuyor ve ekran çöküyor ne yapacağım bilemedim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Sürekli böyle bu görüntü gidincede kasmaya başlıyor
Neden bulabiliirmBirisi benzer bir sorunu yaşamıştı forumda konusu vardı ama çözümü var mıydı ya da neydi hatırlamıyorum bir bak istersen o da lolde yaşamıştı sanırım.
agrasif olduğumu nereden kanaat getirdiniz?sanırım' sizin algınız da tersten çalışıyorBu kadar agresif olmana gerek yok, bilmeyen bir insan için korkutucu olabiliyor böyle işte hotspot görmek.
Amd uygulaması üzerinden tüm özellikleri kapatın demişler. Lole özgü bir hata sanırım bende de 9060xt var lolde ses açıp kısınca böyle oluyordu 144 fpse sabitleyince geçmişti. Driver üzerinden tüm amd özelliklerini kapatıp deneyebilirsiniz.Neden bulabiliirm
Bende 144 fps yapınca geçti gibi ama cs2 ve lolde işlemciye cok yükleniyor sanırım darboğaz oluyor 2 k olsadaAmd uygulaması üzerinden tüm özellikleri kapatın demişler. Lole özgü bir hata sanırım bende de 9060xt var lolde ses açıp kısınca böyle oluyordu 144 fpse sabitleyince geçmişti. Driver üzerinden tüm amd özelliklerini kapatıp deneyebilirsiniz.
Darboğaz konusunda pek bilgili değilim maalesef. Sadece lolde olan bir sorun anladığım kadarıyla cs2 için yapmanıza gerek yok. Monitörün kaç hz ise o fps sabitlemek daha iyi olabilir lolde onu belirtmeyi unutmuşum benim 144 olduğu için 144 yazmışım bu arada.Bende 144 fps yapınca geçti gibi ama cs2 ve lolde işlemciye cok yükleniyor sanırım darboğaz oluyor 2 k olsada
Tamam.agrasif olduğumu nereden kanaat getirdiniz?sanırım' sizin algınız da tersten çalışıyorneyse iyi günler dilerim.
prime böyle miydi ya biraz kötü gibi geldiAlıntıyı görüntüleMERHABA ARKADAŞLAR SİZCR FURMARK TESTİ SONUCLARI NASIL?
Sistem
Monitör:
Asus TUF Gaming VG27AQ5A 27" 0.3 ms 2K IPS 210 Hz Oyuncu Monitörü
ASUS
PRIME B650M R
AMD Ryzen 5 7500F 3.7 GHz 32MB Önbellek 6 Çekirdek AM5 5nm Tray İşlemci
ASUS Prime Radeon RX 9070 XT OC Edition 16GB GDDR6 256 Bit Ekran Kartı
TwinMOS 16GB VoltX 6000MHz CL36 DDR5 EXPO/XMP Single Kit Ram
Lexar 1TB NM790 Gen4 M.2 SSD 7400MB Okuma / 6500MB Yazma
Cooler Master ELITE 681 850W 80+ Gold PCIe 5.0 ARGB Type-C Tempered Glass ATX Mid Tower Beyaz Kasa
2560 rpm fan açmış normal mi gerçekten?Hocam sıcaklıklar gayet iyi bende de 9070xt var oda furmarkda bellek hotspot 85 90 oluyor gpu da 60ı gecmiyor gayet güzel