Gamepad Önerisinde Bulunabilir Misiniz?

Sogard

80+
Reaksiyon skoru
21
Merhaba kız arkadaşım ile beraber forza horizon 6 oynayacağız. Gamepad satın almak istiyoruz 2 adet alacağım tanesi maks 1300 şeklinde gamepad önerisinde bulunabilirmisiniz hissiyatı güzel olmasını istiyorum acaba bu fiyata gamepad var mı?

Bildiğim kadarıyla forza horizon 6 da split screen yok. Farklı pc den oynayacaksınız da kablosuz gamepad bulabileceğinizi en azından kaliteli kablosuz bulabileceğinizi sanmam. Bloody gpw 70 var ama kullanmadım. Veya çakma kablolu xbox 360 kolu alabilirsin benim işimi görüyordu fh 4 te.

Bildiğim kadarıyla forza horizon 6 da split screen yok. Farklı pc den oynayacaksınız da kablosuz gamepad bulabileceğinizi en azından kaliteli kablosuz bulabileceğinizi sanmam. Bloody gpw 70 var ama kullanmadım. Veya çakma kablolu xbox 360 kolu alabilirsin benim işimi görüyordu fh 4 te.
ayrı pclerde oynayacağız kabloluda olur onada okeyiz

Merhaba kız arkadaşım ile beraber forza horizon 6 oynayacağız. Gamepad satın almak istiyoruz 2 adet alacağım tanesi maks 1300 şeklinde gamepad önerisinde bulunabilirmisiniz hissiyatı güzel olmasını istiyorum acaba bu fiyata gamepad var mı?

Bütçenizi aşıyor ama vereceğiniz paraya değebilecek bir ürün. 2 yıl garantisi de var.

Bütçenizi aşıyor ama vereceğiniz paraya değebilecek bir ürün. 2 yıl garantisi de var.
bu bütçeye çıkılacaksa gamepower yerine bu cihaz çok daha iyi olacaktır

Marka farklı ürün aynı. Hangisini ucuz görürseniz alanilirsiniz. İndirim olduğunda bu 1100-1300 civarlarına düşüyor.
Ben kullanıyorum memnunum fiyatına göre iyi.

https://shop.connectgame.com.tr/pro...eam-uyumlu-beyaz?_pos=3&_psq=fox&_ss=e&_v=1.0
Connectgame'de bayram indirimleri ile ilgili instagram hesabında bunları paylaştı ben zaten almştım gamepad. Sıcak fırsatlara ben yazamıyorum yazabilen yazsın yararlansın insanlar baya sağlam indirimler var kimse görmemiş (düzenleme: hall effect hem analog hemde trigger bulunan en uygun model bu büyük ihtimal şuan)

Ekler

• 17877.webp
    17877.webp
    152.6 KB · Hit: 19
Geri