Samsung Watch 6 Classic Vs Watch 7 Hangisi Alınır

bahtsizbedevi23

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,242
ikiside teşhir ürünü ikisinden birini alıcam kesin. watch 7 özellik olarak daha ağır basıyor ikiside aynı fiyat hangisini alayım

edit: samsung galaxy watch 7 aldım bugün geldi herşeyi eksiksiz olarak geldi kutusunda bile çizik yok ufak lekeler var sadece saati sıfır alsam tam olarak böyle gelirdi saatin kasasında ekranında ne çizik ne kir hiçbirşey yok. kordon bile tertemz sadece manyetik şarj aletinin arkasında ufak bir çizik var. saat demo modunda da değildi kaldırmışlar sıfırlayıp kullanmaya başladım. ilk defa şans yüzüme güldü normalde sıfır alsam daha kusurlu bir ürün gelirdi teşhir ürünü sıfır gibi geldi

Son düzenleme:
Samsung tarafını bilmiyorum o yüzden sana yanıt verebilmek adına yapay zekadan yardım aldım Watch 7 daha yeni sayılır ve 6'ya göre daha iyi olduğunu gösteriyor aynı fiyatsa 7 al 44mm zaten vatanda ki seçim sana kalmış

Watch 7 içinse belirttikleri işlemci, gps, sensör ve AI bunların daha iyi olduğunu belirtiyor.

Samsung tarafını bilmiyorum o yüzden sana yanıt verebilmek adına yapay zekadan yardım aldım Watch 7 daha yeni sayılır ve 6'ya göre daha iyi olduğunu gösteriyor aynı fiyatsa 7 al 44mm zaten vatanda ki seçim sana kalmış

Watch 7 içinse belirttikleri işlemci, gps, sensör ve AI bunların daha iyi olduğunu belirtiyor.
6 Classic alırdım sanırım ben olsam. Akıllı saatte donanım bir yere kadar önemli ama Classic saatler de çok iyi ya :)
herkese yardımı için teşekkür ederim bedevilik kanıma işlemiş atmye gittim para yatırmaya binayı yıkmışlar atmyi kaldırmışlar en yakın atm 10km uzakta taksi yok minibüs yok telefonla sipariş hattının çalışma saatleri dolmak üzere. 10kmyi yürüdüm parayı yatırdım. watch 6 classic modelini çok beğenmiştim her zaman gözüme güzel gözükeni alırım ilk defa kalbimin sesini değil aklımın sesini dinledim watch 7 modelini ağlaya ağlaya sipariş verdim. şöyle düşündüm watch 6 classic daha fazla tezgahta durmuş daha çok ellenmiştir watch 7 yeni daha az ellenmiştir kmsi düşük olana yöneldim.

herkese yardımı için teşekkür ederim bedevilik kanıma işlemiş atmye gittim para yatırmaya binayı yıkmışlar atmyi kaldırmışlar en yakın atm 10km uzakta taksi yok minibüs yok telefonla sipariş hattının çalışma saatleri dolmak üzere. 10kmyi yürüdüm parayı yatırdım. watch 6 classic modelini çok beğenmiştim her zaman gözüme güzel gözükeni alırım ilk defa kalbimin sesini değil aklımın sesini dinledim watch 7 modelini ağlaya ağlaya sipariş verdim. şöyle düşündüm watch 6 classic daha fazla tezgahta durmuş daha çok ellenmiştir watch 7 yeni daha az ellenmiştir kmsi düşük olana yöneldim.
O konuda haklısın ama belli de olmuyor mağaza yakınsa görüp almak en iyisi.

O konuda haklısın ama belli de olmuyor mağaza yakınsa görüp almak en iyisi.
valla yakındaki 6 classic modelini inceledim ekranda çizikler vardı ya da lekeydi iyi silmemişlerdir saati açamadım kimsede gelip ilgilenmedi yoksa orda onu alacaktım the walking dead zombileri olmuş çalışanlar 20 çalışan varsa hepsi ölmüş bitmiş. şarjı yoktu galiba onun telefonda ki kişi ürünü incelersiniz eğer sorun varsa içinize sinmeyen iade edebilirsiniz cayma hakkınız var ama garantisi yok ürünün dedi ona güvendim bakalım 10k lık saat bazı şeyler gözardı ederim. benim için ihtiyaçtı aslında samsung kullanıyorum health uygulaması çok işime yarıyor birde bisiklet turlarına çıkıyorum gps çok önemli en başta fit 3 alacaktım gps yok diye beklttim. sıfır watch 7 almamın imkanı yok ona o parayı verince kullanamam.

Watch 7 kullanıyorum bende doğru tercih yapmışsın umuyorum 44mm modelidir.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ayrıca bu watch 7 fiyatı nasıl o kadar yükseldi ben geçen sene olması lazım 5600 civarına almıştım

hayırlı olsun

Ayrıca bu watch 7 fiyatı nasıl o kadar yükseldi ben geçen sene olması lazım 5600 civarına almıştım
44m haki

hayırlı olsun
eyw sağolasın hocam

valla gümüş ve krem modeli daha çok hoşuma gidiyor ama sırf 44 mm diye haki aldım en nefret ettiğim renk bakalım nasıl olcak

7 al 6 clasic kardeşinde vardi sattı 3 ay kullanıp.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,130
Üyeler
196,900
Son üye
RyzeMontero
Geri