Tiscard
80+
- Reaksiyon skoru
- 291
Olur ya hoca tabii dediğim gibi ne kadar çalıştığına bağlı 1 saatle tabi olmazresmi kabul goren sertifikalar= OLMAZ
kurs sertifikasi=ODA OLMAZ
1 yilda b1 olursun max
Olur ya hoca tabii dediğim gibi ne kadar çalıştığına bağlı 1 saatle tabi olmazresmi kabul goren sertifikalar= OLMAZ
kurs sertifikasi=ODA OLMAZ
1 yilda b1 olursun max
Peki almanyada üniversite okumak için yks ye ne derece önem verilmeli hocamB2-C1 ingilizce ve A2-B1(aradayım mlsf) bilen biri olarak şunu söyleyeyim günde atıyorum beş saat alacağın kursa "EK" olarak çalışırsan yaparsın.önemliçolan düzenli yapmak.3 saat ek ile de yaparsın ama öenmli olan 365 gün yapmak.1-2 saat kişiden kişiye değişir,ama 3 ve üstü garanti.Ve burda önemli olan süreklilik
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bence bu biraz tecrübesiz olmus yanlıs anlama.Sınavdan bağımsız boş zamanlarını değerlendirmek ve kendimi geliştirmek için dil öğreniyorum ve 1 yılda C1 zor değil,Ha ben yaptım yalan değil ama sınav senem olmasa yapardım, keşke 9 da başlasaymısım.Arkadas da sınav senesi ise yapması neredeyse imkansız ama Bos zamanı çoksa neden olmasın.Ayrıca evet maruz kalmak aşırı önemli.Dedemler farklı dil konusuyor, yalnızca bir ay sadece ben ve dedemler kaldık.Dogal olarak sadece benim için Türkçe konuşmayacakları için kendi dillerinde konuştular %90.Ve ben o dili 1 ayda A2 sökmüştüm![]()
Hocam şahsen her ihtimale karşı elinizde bir yks puanı hatta mümkünse diploma olmalı.Peki almanyada üniversite okumak için yks ye ne derece önem verilmeli hocam
Ama tabii uzman olarak bilmiyorum yalnızca yorum,eğer okuyan arkadaşlar varsa aydınlatabilirHocam şahsen her ihtimale karşı elinizde bir yks puanı hatta mümkünse diploma olmalı.
Hocam vallahi bende Celal Şengör ün Türkiyedeki üniversiteler hakkındaki yorumlarını gördükten sonra uyandım ama bakalımHocam şahsen her ihtimale karşı elinizde bir yks puanı hatta mümkünse diploma olmalı.
Ama tabii uzman olarak bilmiyorum yalnızca yorum,eğer okuyan arkadaşlar varsa aydınlatabilir
Üniversite derslerimi dahil almanca olarak alıyorum, derslerime de mecburen almanca profesörlerin kaynaklarından çalışıyorum isterseniz tecrübe yarıştırmayalımBence bu biraz tecrübesiz olmus yanlıs anlama.
Yo sıkıntı değil lisede İngilizce eğitim iki sene ise Almanca aldım.İstediğiniz kadar tecrübe yarıştıralım bu yorum tecrübesiz dediğim gibi.Üniversite derslerimi dahil almanca olarak alıyorum, derslerime de mecburen almanca profesörlerin kaynaklarından çalışıyorum isterseniz tecrübe yarıştırmayalım
İlk mesajında da dedim yanlış anlamayın size değil yoruma dedimYo sıkıntı değil lisede İngilizce eğitim iki sene ise Almanca aldım.İstediğiniz kadar tecrübe yarıştıralım bu yorum tecrübesiz dediğim gibii
sen cik yola belki dunyayi fetheder dunya fatihi olarak tarihe yazilirsin ne bekliyorsun? bu inanci bosa harcamaOlur ya hoca tabii dediğim gibi ne kadar çalıştığına bağlı 1 saatle tabi olmaz
Hoca kurs + 3-5 saatle olmaz mı biraz düşünsenesen cik yola belki dunyayi fetheder dunya fatihi olarak tarihe yazilirsin ne bekliyorsun? bu inanci bosa harcama
Dostum a2-b1 seviyesindesin, akademik almanca biliyorum b2-c1 seviyesindeyim senelerdir almanca çalışıyorum herhangi bir dayanağın ve altyapın olmadan lütfen boş boş yorumlar yapma, kendi yorumumda olumlu ve olumsuz argümanlar sundum yanlış olduğunu düşündüğüm fikirlere de karşı çıktım, kendi ve arkadaşlarımın tecrübelerini paylaştım ve fikirlerimi belirttim katılmıyor olabilirsin ama bu konuda başkalarının deneyimlerini ve yorumlarını eleştirebilecek seviyede yetkin değilsin.Yo sıkıntı değil lisede İngilizce eğitim iki sene ise Almanca aldım.İstediğiniz kadar tecrübe yarıştıralım bu yorum tecrübesiz dediğim gibi.
İlk mesajında da dedim yanlış anlamayın size değil yoruma dedim
Almanyaya giden arkadaşlarım yks derecelerini çevirerek girdikleri üniversiteye iletmişti, ayrıca yks'de yerleştiğin üniversiteye göre bölüm seçebiliyorsun mesela bu sene eşit ağırlık bölümü yazdığını ve girdiğini varsayalım herhangi bir mühendislik dalına geçiş yapamıyorsun kendi alanında kalmak zorundasınPeki almanyada üniversite okumak için yks ye ne derece önem verilmeli hocam
TeşekkürlerDostum a2-b1 seviyesindesin, akademik almanca biliyorum b2-c1 seviyesindeyim senelerdir almanca çalışıyorum herhangi bir dayanağın ve altyapın olmadan lütfen boş boş yorumlar yapma, kendi yorumumda olumlu ve olumsuz argümanlar sundum yanlış olduğunu düşündüğüm fikirlere de karşı çıktım, kendi ve arkadaşlarımın tecrübelerini paylaştım ve fikirlerimi belirttim katılmıyor olabilirsin ama bu konuda başkalarının deneyimlerini ve yorumlarını eleştirebilecek seviyede yetkin değilsin.
Almanyaya giden arkadaşlarım yks derecelerini çevirerek girdikleri üniversiteye iletmişti, ayrıca yks'de yerleştiğin üniversiteye göre bölüm seçebiliyorsun mesela bu sene eşit ağırlık bölümü yazdığını ve girdiğini varsayalım herhangi bir mühendislik dalına geçiş yapamıyorsun kendi alanında kalmak zorundasın
Üniversite kazanmadan direkt lise diploması ile gitme ihtimalin de var ama o süreci bilmiyorum