Yardım Amazon Anakart İade Mağduriyeti.

Amazon'dan bunu aldım 30 Nisan'da aynı gün teslimat yapılması gerekiyordu yapılmadı, sonra araya 1 Mayıs hafta sonu vs girdi ayın 4ünde müşteri temsilcisi ile görüştüm neden gelmedi diye, ben şimdi ücret iadesi yapıyorum ürün size yine de gelirse ister kullanın ister imha edin dedi. Ertesi gün ürün teslim edildi. Amazon candır.
okadar alış veriş yaptım otomatik ücret iadesi hariç hiç bir böyle avantaj vermedi :)

kaç gün beklediniz ona göre bende ilk şikayet vara yazayım yoksa direk thh basacam :kekw:

kaç gün beklediniz ona göre bende ilk şikayet vara yazayım yoksa direk thh basacam :kekw:
Para bugün zorlaya zorloya istedim kart düştü bile para :) aksilestigin zaman yumusuyorlar.

Bu konuda sıkça görüyorum. Bu hayatta politikacılara ve firmalara sempati beslemeyin. Yaşadığınız iyi deneyimler onların kan emici olduğu gerçeğini değiştirmez. Amazonla benimde olumsuz deneyimlerim oldu ama olumlu daha fazla deneyimim oldu. Ama yine de savunmam.

Türkiye'de firmalar hak yemeye teşnelerdir. Türk tüketiciler olarak bizde hak yemeye teşneyiz. Çok fazla suistimal dönüyor iki taraflı da.

Ama satıcı parayı alan taraf olarak sorumluluğun büyüğünü sırtlamakla yükümlüdür. Paranın su gibi aktığı dev şirketlere oturup acıyamam.

yok onu değil iade süreci vs toplamda kaç gündür bekledin
1 gün sürdü
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu konuda sıkça görüyorum. Bu hayatta politikacılara ve firmalara sempati beslemeyin. Yaşadığınız iyi deneyimler onların kan emici olduğu gerçeğini değiştirmez. Amazonla benimde olumsuz deneyimlerim oldu ama olumlu daha fazla deneyimim oldu. Ama yine de savunmam.

Türkiye'de firmalar hak yemeye teşnelerdir. Türk tüketiciler olarak bizde hak yemeye teşneyiz. Çok fazla suistimal dönüyor iki taraflı da.

Ama satıcı parayı alan taraf olarak sorumluluğun büyüğünü sırtlamakla yükümlüdür. Paranın su gibi aktığı dev şirketlere oturup acıyamam.
Tam üstüne bastın desek yeridir ben haklı değilim de sanki Amazon çok iyi bir iyilik meleği komisyonun bakarak satış yaparak üstümüzden geçinen normal firmalardan biri bazıları abartılı şekilde savunuyor sanki takım tutuyor yemeğini hayatını bu firmalar veriyor gibi.
Video kanıt istedim ne hikmetse direk para iadesi etmeyi teklif ettiler.

Geri