frostybite
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 650
En üst segment kartlar X serisinde olduğu için bir zahmet ortalama parça kalitesi daha yüksek olsun B serisine göre zaten. Godlike gibi anakartlar ortalamayı uçuruyor zaten. Zaten en yüksek pcie hatları x670e ve x870e'de mantıken en üst kartları bu chipsete doldurman lazım. Onun dışında düz X870 olarak konuşursak usb4 zorunluluğu dışında b850 ile farkı yok chipset olarak üstüne usb4 zorunluluğundan dolayı pcie hat sayın daha az oluyor b850'ye göre. Üst segment B850 , giriş seviyesi X870 den daha iyi. Olaya chipset olarak değilde model segmenti olarak bakılmalı.dediğinde katıldığım konular var ama çoğu yanlış olduğunu düşünüyorum , amd bir çizelge belirler ben amd firmasının açıkladığını yazdım ve bu çizelgenin dışından kimse parça eksiltemez , parça arttırabilir buda elite ve normal seri olarak ayırırlar ve parça kalitesini yene amd belirler firmalar bu kalitenin altında parça koyması yasal değil , x870 ortalama parça kalitesi ile b850 ortalama parça kalitesi farkı var x870 amd en üst segment ana kartı olarak tabiri kullanılmış b850 için orta üst segment tabiri kullanılmış segment farkı var , AMD B850 yonga setine sahip anakartlar genellikle 6 katmanlı (6-Layer) PCB (baskı devre kartı) tasarımına sahiptir. Bu katman sayısı, sinyal bütünlüğünü artırır, termal performansı iyileştirir ve DDR5 belleklerde yüksek hız aşırtma (overclock) işlemlerini stabilize etmek için tercih edilir. , AMD X870 yonga setine sahip anakartlarda katman sayısı (PCB katmanı) modele ve markaya göre değişiklik gösterir. Piyasada bulunan çoğu performans ve üst seviye X870 anakartı 8 katmanlı PCB tasarımı kullanır , firmanın dediği bu ben firmanın yalancısıyım üst segment ana kartın kalitesi ile orta üst arası olan kartın arasında illa bir parça kaltesi farkı olur
Son düzenleme: