35k Sularında Telefon Önerisi

bedirrhan

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
285
35k bütçem var iphone ya da samsung dışı birsey asla istemiyorum. oyun falan oynamam . instagramda 500m takipçim yok kamerada çok umrumda değil sadece sorun cikarmasin uzun yıllar gitsin . güncel telefon redmi note 10 pro

35k bütçem var iphone ya da samsung dışı birsey asla istemiyorum. oyun falan oynamam . instagramda 500m takipçim yok kamerada çok umrumda değil sadece sorun cikarmasin uzun yıllar gitsin . güncel telefon redmi note 10 pro
s25 fe 256gb

ya zaten telefondan bi beklentim yok böyle xiaomi gibi abuk subuk durmasin düzgün bi yazılımı olsun ortalama bi kamerası olsun şarkı hızlı dolsun uzun gitsin

Androidde samsungdan şaşmamak lazım sanki
hocam uzun zamandır huawei kullanıyorum şuan 5 yıldır elimde p40 lite var yani sorunsuz devam ediyorum bir telefon üretildiği günden beri hiç mi kasma donma yapmaz evet yapmıyor honor 400 ü de gördüm elime aldım inceledim çok memnun kaldım pro versiyonu da kamerada falan biraz farkı oluyor o sana kalmış paran varsa pro yoksa normal honor 400 tavsiye ederim 'BENCE' gayet başarılı. yeni çıkan honor 600ü henüz görmedim ama özelliklerine baktım parasına değmez diye düşünüyorum yine de gidip göreceğim.

hocam uzun zamandır huawei kullanıyorum şuan 5 yıldır elimde p40 lite var yani sorunsuz devam ediyorum bir telefon üretildiği günden beri hiç mi kasma donma yapmaz evet yapmıyor honor 400 ü de gördüm elime aldım inceledim çok memnun kaldım pro versiyonu da kamerada falan biraz farkı oluyor o sana kalmış paran varsa pro yoksa normal honor 400 tavsiye ederim 'BENCE' gayet başarılı. yeni çıkar honor 600ü henüz görmedim ama özelliklerine baktım parasına değmez diye düşünüyorum yine de gidip göreceğim.
epey de honor 400 67 puan samsung s25 fe 73 puan . samsung daha iyi sanki

hocam uzun zamandır huawei kullanıyorum şuan 5 yıldır elimde p40 lite var yani sorunsuz devam ediyorum bir telefon üretildiği günden beri hiç mi kasma donma yapmaz evet yapmıyor honor 400 ü de gördüm elime aldım inceledim çok memnun kaldım pro versiyonu da kamerada falan biraz farkı oluyor o sana kalmış paran varsa pro yoksa normal honor 400 tavsiye ederim 'BENCE' gayet başarılı. yeni çıkan honor 600ü henüz görmedim ama özelliklerine baktım parasına değmez diye düşünüyorum yine de gidip göreceğim.
benim için şuan kullandığım telefonun artıları, işlemcisi hala güncel telefonlara rakip olabiliyor kasma donma fps sorunu çıkarmadı ve en büyük artısı da batarya ve şarj. 40w şarjı var 6 yıllık telefonun batarya ömrü de bitmiyor 7/24 aktif telefon hiç öyle şarj ihtiyacım zorda kaldığım durum yaşamadım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

epey de honor 400 67 puan samsung s25 fe 73 puan . samsung daha iyi sanki
o puanlara göre değerlendirme yapılamaz + s25fe kötü demiyorum ayrıca o da iyidir

400 pro ve s25 fe karşılaştırman daha doğru olur fiyatları aynı sayılır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,058
Üyeler
196,882
Son üye
RedEye
Geri