35k Sularında Telefon Önerisi

benim için şuan kullandığım telefonun artıları, işlemcisi hala güncel telefonlara rakip olabiliyor kasma donma fps sorunu çıkarmadı ve en büyük artısı da batarya ve şarj. 40w şarjı var 6 yıllık telefonun batarya ömrü de bitmiyor 7/24 aktif telefon hiç öyle şarj ihtiyacım zorda kaldığım durum yaşamadım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

o puanlara göre değerlendirme yapılamaz + s25fe kötü demiyorum ayrıca o da iyidir
şey muhabbetlerini biliyormusun samsung telefonlar 7 yıl güncelleme alacak falan . onlar hangi modellerde geçerli

35k bütçem var iphone ya da samsung dışı birsey asla istemiyorum. oyun falan oynamam . instagramda 500m takipçim yok kamerada çok umrumda değil sadece sorun cikarmasin uzun yıllar gitsin . güncel telefon redmi note 10 pro
s24 öneririm fe modelleri değil de düz modeli daha iyi s25 fe yerine düz s24 aldım 4 aydır kullanıyorum günlük işlerimi çok güzel karşılıyor yeni gelen oneui 8.5 ekstradan yapay zeka özellikleri geldi çıtır gibi telefon şarjı çok oyun oynuyorsan yetmeyebilir işe giderken akşamdan akşama şarj ediyorum gün içinde çok fazla kullanıyorsam 1 ya da 2 kere ekstradan şarj ediyorum

s24 öneririm fe modelleri değil de düz modeli daha iyi s25 fe yerine düz s24 aldım 4 aydır kullanıyorum günlük işlerimi çok güzel karşılıyor yeni gelen oneui 8.5 ekstradan yapay zeka özellikleri geldi çıtır gibi telefon şarjı çok oyun oynuyorsan yetmeyebilir işe giderken akşamdan akşama şarj ediyorum gün içinde çok fazla kullanıyorsam 1 ya da 2 kere ekstradan şarj ediyorum
25 fe 24 ten iyi değilmidir üst model sonucta

25 fe 24 ten iyi değilmidir üst model sonucta
kanka şöyle diyim fe modeller kırpılmış oluyor düz modeller daha premium hissettiriyo kameradan tut ekranına kadar fe nin avantajı pili daha büyük düz s24 4000 amper s25fe sanırım 4500 dü kamera ekran ve işlemci olarak s24 daha önde malzeme kalitesi de buna dahil

gemini 3 yıl diyor az gibi geldi bana ama içeriğine bakmak lazım tabi
görsel_2026-05-26_182943599.webp

kanka şöyle diyim fe modeller kırpılmış oluyor düz modeller daha premium hissettiriyo kameradan tut ekranına kadar fe nin avantajı pili daha büyük düz s24 4000 amper s25fe sanırım 4500 dü kamera ekran ve işlemci olarak s24 daha önde malzeme kalitesi de buna dahil
o kadar fark yok işlemci farkı zaten yok, s25fe bir tık büyük şarjı daha iyi falan filan malzeme kalitesi de fark etmiyor o kadar kamerada bir tık fark var
ben olsam samsung almam bu fiyatlarla gereksiz

o kadar fark yok işlemci farkı zaten yok, s25fe bir tık büyük şarjı daha iyi falan filan malzeme kalitesi de fark etmiyor o kadar kamerada bir tık fark var
benim gibi eli büyük birisi için büyük boyut daha iyi olur ya s25fe daha büyük hızlı şarj 900mah fazla batarya suan s25 fe deyim

ilk samsung telefonum oldu benim de sırf deneyimlemek için alayım dedim ben de günlük kullanımda hissedilecek şeyler değil bi tek belki kamera eder dediğin gibi

bence en yakın avm ya da mağazaya gidip telefonlara bak eline al kullan daha iyi seçersin

Geri