❌İndirim Bitti! Connectgame Gamepad İndirimleri

Yasal olarak 2 yıl garanti sunmak zorundalar. THH başvursaydınız kazanırdınız. Böyle çakal firmalara hakkınızı yedirmeyin.
Şikayetvardaki bazı şikayetlerde THH iade kararı verdiği halde ödenmemesini geçtim o da yetmezmiş gibi icraya rağmen ödeme yapmadıklarını söylüyor. Fazla kumar.

Şikayetvardaki bazı şikayetlerde THH iade kararı verdiği halde ödenmemesini geçtim o da yetmezmiş gibi icraya rağmen ödeme yapmadıklarını söylüyor. Fazla kumar.
adamlar kendilerini üstün ırk falan mı zannediyor napıyor (!)

Hepsiburada'daki mağaza yorumlarına da baktım. Bu konuyu silmeyi düşünüyorum.
Gaming gen tr de 2 yıl içinde koşulsuz mu ne değişim olanağı sunuyordu ürünlere thermalright vb vs yada tüm ürünlere emin değilim bazı forum üyeleri garantiye göndermiş değişim yapılmadan geri gönderilmiş ürünler diye görmüştüm

Bu siteden mouse almıştım hiç bir sorun olmadan geldi fakat kargo parasını ekstradan kapıda ödedim 100TL gibi bir şeydi 2024'de.
1.5 yıl kullandıktan sonra fare bozuldu ve hiç bir şekilde garanti servisi gibi bir olayları yok asla geri dönüş yapmıyorlar ve kutu içeriğinden garanti belgesi çıkmıyor. Bunları göz önüne alarak bir şeyler almanızı tavsiye ederim.
EG xm1r almistim haklisiniz kampanyali urunlerde karsi odemeli gonderiyorlar allaha sukur bozulmadi

Gaming gen tr de 2 yıl içinde koşulsuz mu ne değişim olanağı sunuyordu ürünlere thermalright vb vs yada tüm ürünlere emin değilim bazı forum üyeleri garantiye göndermiş değişim yapılmadan geri gönderilmiş ürünler diye görmüştüm
Hocam bunlarınki çok başka seviyede ya. Yani Wraith falan halt etmiş yanlarında öyle söyliyim. Karşıda muhatap bile yok.

Ben ürün aldım, ürün uygun fiyataydı, sıkıntılıydı satarak kurtulabildim, maile falan hiç dönüş yapmıyorlar :D komedi yani. Ama bu klavyeyi yinede sipariş verdim, keycaps parasına satıyorlar klavyeyi, yedek parçaya bölerim

easysmx 5 patlattık, sonumuz hayrolsun, shapesi x5 kadar güzel olan ilgimi çeken model yok şansımızı denedik artık

mahalledeki telefoncular bile bozulunca getir garantisi benim diyor burda oda mı yok :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,197
Üyeler
196,914
Son üye
Poyrazz09
Geri